Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η ΑΕ Ερμιονίδας υποδέχεται την Κυριακή (19/02, 15:00) τον Πανγυθεατικό στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου για την 15η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής

  Η ΑΕ Ερμιονίδας υποδέχεται την Κυριακή (19/02, 15:00) τον Πανγυθεατικό στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, για την 15η αγωνιστική του  4ου ομίλ...

 Η ΑΕ Ερμιονίδας υποδέχεται την Κυριακή (19/02, 15:00) τον Πανγυθεατικό στο Δημοτικό γήπεδο Κρανιδίου, για την 15η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες και έτσι να παραμείνει μέσα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση και στις τάξεις του συλλόγου μας υπάρχει πίστη για επιστροφή στις νίκες, με τη βοήθεια των φιλάθλων μας. Στο «σπίτι» της η ΑΕ Ερμιονίδας δεν έχει, άλλωστε, χάσει και θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας της και στον συγκεκριμένο αγώνα.

«Έχουμε ως οργανισμός υποχρέωση στον κόσμο μας να μετατρέψουμε τη βαθμολογική μας διαφορά από τον Πανγυθεατικό και σε αγωνιστική διαφορά μέσα στο γήπεδο.

Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με σεβασμό προς τον αντίπαλο και τους εαυτούς μας», τόνισε ο Θοδωρής Γιακαλής για το παιχνίδι με την ομάδα του Γυθείου.

Το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι παίκτες περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, ασκήσεις σε θέματα τακτικής και στις «στημένες» φάσεις.

Τιμωρημένοι για το συγκεκριμένο ματς είναι οι Βασίλης Μηλιώτης και Νίκος Νικολόπουλος, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

Μετά την προπόνηση οι παίκτες παρακολούθησαν βίντεο με αναλύσεις από το προπονητικό τιμ.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την προπόνηση του Σαββάτου (18/02).

https://www.ermionidafc.gr/