Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Το Ναύπλιο γιόρτασε τον πολιούχο του Άγιο Αναστάσιο (εικόνες&βίντεο)

Ο Δήμος Ναυπλιέων γιόρτασε και φέτος σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας τον πολιούχο του Άγιο Αναστάσιο. Το πρωί της Πέμπτης 1 ...



Ο Δήμος Ναυπλιέων γιόρτασε και φέτος σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας τον πολιούχο του Άγιο Αναστάσιο. Το πρωί της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου τελέστηκε θεία λειτουργία στον εορτάζοντα Ιερό ναό του Αγίου στο Ναύπλιο χοροστατούντος του Μητροπολίτη  Άρτης Καλλίνικου του επισκόπου Ζηνουπόλεως  Ιακώβου, από το πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου. Ακολούθησε η περιφορά της εικόνας του Αγίου στην πόλη.

Στον φετινό εορτασμό, όπως κάθε χρόνο, παρέστησαν εκπρόσωποι των Αρχών, των φορέων και των Σωμάτων Ασφαλείας της περιοχής μας, μεταξύ των οποίων: ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Ορφανός, οι βουλευτές Αργολίδας Γιώργος Γαβρήλος και Ανδρέας Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Μαντζούνης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Σιδέρης, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Ιωάννης Γεωργόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Τάσος Γανώσης και  Γιάννης Μπούνος, οι αρχηγοί των δημοτικών παρατάξεων Κωνσταντίνος Μάκαρης και Δημήτρης Παπαδημόπουλος, η πολιτευτής Ελένη Παναγιωτοπούλου,  Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου κ.ά.

Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός:

Σήμερα γιορτάζουμε τον Πολιούχο και Προστάτη του Ναυπλίου, τον Άγιο Αναστάσιο.
Σε αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα, θέλω να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου προς τους κατοίκους της υπέροχης μας πόλης και σε όλους του Ναυπλιείς όπου κι αν βρίσκονται.
Στη θέση μου ως Δήμαρχος, δεσμεύομαι να συνεχίσω να εργάζομαι με όλες τις δυνάμεις μου για την ευημερία και την ανάπτυξη του Ναυπλίου αλλά και όλου του Δήμου μας.
Με τη βοήθειά σας και την ευλογία του Άγιου Αναστασίου, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.
Χρόνια Πολλά!

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος και argolidamagazine)