Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Εκλογή του Δημάρχου Ερμιονίδας στο Δ.Σ. και στην πενταμελή Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΕΔ Πελοποννήσου

Την Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024, διεξήχθη στην Τρίπολη η Γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Πελοποννήσου με θέματα τη...


Την Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024, διεξήχθη στην Τρίπολη η Γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Πελοποννήσου με θέματα την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ) Πελοποννήσου και την εκλογή εκπροσώπων της Γ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων (Κ.Ε.Δ.Ε) Ελλάδας, καθώς και την εκλογή Εποπτικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου.

Μεγάλη επιτυχία αποτελεί για τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, κ. Γιάννη Γεωργόπουλο, η επανεκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου, για δεύτερη συνεχόμενη θητεία.

Σήμερα, Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, σε Συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, το Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου εξέλεξε τον Πρόεδρο και τη νέα πενταμελή Εκτελεστική Επιτροπή της, μέλος της οποίας εξελέγη ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, ως Β’ Αντιπρόεδρος και ορίστηκε από τον νέο Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Πελοποννήσου, κ. Αθανάσιο Βασιλόπουλο, υπεύθυνος για τον Νομό Αργολίδας.

Γραφείο Δημάρχου