Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Α1 Κατηγορία Αργολίδας: Τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του τοπικού πρωταθλήματος

  Αισίως φτάσαμε στην 8η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος, το οποίο βρίσκεται στο ψυχολογικό φράγμα του Νοεμβρίου, όπου θυμίζουμε ότι πέ...

 


Αισίως φτάσαμε στην 8η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος, το οποίο βρίσκεται στο ψυχολογικό φράγμα του Νοεμβρίου, όπου θυμίζουμε ότι πέρυσι έγινε η "προσωρινή" διακοπή του, για να ακολουθήσει το μεγαλύτερο χρονικά lockdown της Ευρώπης.

 Όσοι ασχολούνται έντονα με το ποδόσφαιρο και κυρίως με το τοπικό, θυμούνται με έντονη δυσφορία την μακρόχρονη αυτή διακοπή και ενδόμυχα προσεύχονται να μην ξαναυπάρξει κάτι παρόμοιο, αφού η καθημερινή τους ενασχόληση με τον Αθλητισμό αποτελεί μια πρώτης τάξεως διαφυγή από τα τετριμμένα και δίνει ζωή και ενδιαφέρον σε πάρα πολλούς.

  Στον πρώτο όμιλο, θα γίνουν 4 παιχνίδια  με πρώτο τον αγώνα μεταξύ Λυγκέα Λυρκείας και Ηρακλή Καρυάς, στο Σάββατο στις 15.00 στο γήπεδο Λυρκείας.

 Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάστασηκαι προέρχονται από νίκες. Ο Λυγκέας κέρδισε 4-2 τον Ποσειδώνα εκτός έδρας, ενώ ο Ηρακλής πήρε το ματς με τα Ίρια στην έδρα του με 3-1.

 Οι γηπεδούχοι βρίσκουν σιγά σιγά τα πατήματά τους και καταφέρνουν να κερδίζουν μαζεύοντας πόντους. Το εύκολο γκολ και η εμπειρία είναι τα βασικά τους όπλα, τα οποία θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν για μία ακόμη φορά απέναντι στον Ηρακλή Καρυάς. Τα προσεκτικά μαρκαρίσματα των νεαρών παικτών του Ηρακλή και το συνεχές τρέξιμο ίσως είναι τα κύρια εμπόδια για να πετύχουν μια ακόμη νίκη, όμως στο γήπεδό τους όλα δείχνουν ότι θα τα καταφέρουν.

  Ο Ηρακλής Καρυάς, θα προσπαθήσει για μια ακομη φορά να παλέψει το παιχνίδι περιορίζοντας τους κινδύνους με σφιχτή διάταξη και κυνηγώντας το γκολ στην αντεπίθεση. Μέχρι τώρα, τα πάει περίφημα, έχει χάσει μόνο εκεί που υπήρχε σχετική ανωτερότητα ενώ καταφέρνει να κερδίζει τα "εντός προγράμματος" ματς.Το μεθαυριανό βέβαια, είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι καθώς θα πρέπει να επιβάλλει κάποιος από τους δύο, το δικό του τρόπο. Αν οι "μικροί"μπορέσουν και αντέξουν για μεγάλο χρονικό διάστημα με θετικό αποτέλεσμα, δύσκολα θα ηττηθούν. Αν οι γηπεδούχοι προηγηθούν, όλα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα.

 *Στο γήπεδο Δρεπάνου την Κυριακή 15.00 ο Πανασσιναϊκός επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά το ρεπό, για να αντιμετωπίσει τον Ποσειδώνα Πόρου, ο οποίος πριν 2 εβδομάδες στο ίδιο γήπεδο πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί του Κεραυνού Ιρίων. Βέβαια, ο αντιπαλός του την Κυριακή θα είναι λίγο διαφορετικός και για να επαναλάβουν το γεγονός, θα πρέπει να προσπαθήσουν λίγο περισσότερο.

  Ο Πανασιναϊκός αναμένεται να πάρει τους τρεις βαθμούς καθώς υπάρχει μεν μια διαφορά στη δυναμικότητα αλλά και επειδή δεν φημίζεται για τέτοιου είδους στραβοπατήματα. Εύκολα ή δύσκολα θα βρει τον τρόπο να ξεκλειδώσει την -ούτως ή άλλως- αδύναμη άμυνα των φιλοξενούμενων, ώστε να φτάσει στη νίκη.

  Ο Ποσειδώνας προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και διεκδικεί ότι του αναλογεί. Στο μεγάλο γήπεδο του Δρεπάνου ίσως έχει και ένα επιπλέον πρόβλημα, λόγω φυσικής κατάστασης όμως θεωρείται βέβαιο ότι όσο αντέξει θα παλέψει με καθε μέσο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.


*Στο γήπεδο Γαλατάταξιδεύει ο Πανανυφιακός για να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο του ομίλου Τροιζηνιακό. Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει ότι δεν αστειεύονται απέναντι στον αντίπαλό τους και παίζουν στον ίδιο ρυθμό επί 90'. Μέσα στο Γαλατά τα παιχνίδια θεωρούνται εξ ορισμού δύσκολα για όλους και έτσι, ο Πανανυφιακός θα πρέπει να καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

  Ο Τροιζηνιακός, πρόσθεσε ακόμη έναν εξαιρετικό και έμπειρο ποδοσφαιριστή στη δύναμή του, τον Καπετανκωσταντή, ο οποίος ήταν τα τελευταία χρόνια στο Φοίνικα. Ήδη πλήρης ομάδα, αναμένεται να κερδίσει ακόμη ένα παιχνίδι και στα συνεχίσει τη συγκομιδή πολύτιμων βαθμών για τη β' φάση του πρωταθλήματος. Όπλο της ομάδας η ευχέρεια στο σκοράρισμα και φυσικά ο ενθουσιασμός των παικτών της που θέλουν σε κάθε παιχνίδι να αποδίδουν όσο καλύτερα γίνεται.

 Ο Πανανυφιακός πάει στο Γαλατά έχοντας επίγνωση της δυσκολίας αλλά ευελπιστεί σε μια καλή παρουσία και θα δώσει το δικό του αγώνα για ένα καλό αποτέλεσμα.

* Η αγωνιστική δράση του 1ου ομίλου κλείνει με το παιχνίδι Ερμή Κιβερίου -Κεραυνού Ιρίων στο Κιβέρι 15.00. Οι γηπεδούχοι που αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα δεν αγωνίστηκαν την περασμένη Κυριακή, ενώ αναμένεται και πάλι να παρουσιαστούν ελλιπείς στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με τα Ίρια. Ο Κεραυνός Ιρίων θα πάει στο Κιβέρι να δώσει τη δική του μάχη, έχοντας κι αυτός κάθε φορά τις δικές του ελλείψεις, προσπαθώντας να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.