Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

21.000 Ευρώ θα στοιχίσει φέτος στο Δήμο Ναυπλιέων η προβολή τρισδιάστατου βίντεο (mapping) στο κτήριο του Δημαρχείου τις μέρες των Χριστουγέννων

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ναυπλιέων αποφασίζει: Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων , πρόκειται να πραγματοποιηθεί προβολή τ...


Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ναυπλιέων αποφασίζει:

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων , πρόκειται να πραγματοποιηθεί προβολή τρισδιάστατου Βίντεο (mapping) στο Δημαρχείο Ναυπλίου, η οποία πρόκειται να διαρκέσει από 20/12/2021 μέχρι και 03/01/2022.

Το Δημαρχείο της πόλης αποτελεί́ τον “καμβά́” του Αΐ Βασίλη και των ξωτικών του. Ζωγραφιές, ζαχαρωτά́, αστέρια, χιονονιφάδες, στολίδια και χρώματα αλλάζουν την όψη του ιστορικού́ κτιρίου για το διάστημα των εορτών των Χριστουγέννων και το μετατρέπουν σε μια «πύλη» για τον κόσμο της φαντασίας. Με τη χρήση της τεχνολογίας και τη βοήθεια υπολογιστικών, προβολικών και διαδραστικών συστημάτων, ο θεατής μπορεί να βιώσει μια εμπειρία θέασης πρωτόγνωρη. Ταυτόχρονα η προβολή αποτελεί από μόνη της ένα στολίδι που συμπληρώνει τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης.

Φωτιστικά σώματα τοποθετημένα στην πλατεία "χρωματίζουν" τις εορταστικές ημέρες. Όλα τα συστήματα είναι τελευταίας τεχνολογίας και σκοπό έχουν μια αξέχαστη Χριστουγεννιάτική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.

Το τελικό συνολικό κόστος για την αμοιβή της αναδόχου εταιρείας που αφορά την διοργάνωση της παραπάνω δράσης ανέρχεται στο ποσό των 21.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Το παραπάνω ποσό θα βαρύνει τον Κ.Α 00.6443.005 του προϋπολογισμού, με τίτλο «Δαπάνες για Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και στολισμό Δήμου Ναυπλιέων».

 Εγκρίνει την πραγματοποίηση προβολής τρισδιάστατου Βίντεο (mapping) στο Δημαρχείο Ναυπλίου, η οποία πρόκειται να διαρκέσει από 20/12/2021 μέχρι και 03/01/2022, όπου με τη χρήση της τεχνολογίας και τη βοήθεια υπολογιστικών, προβολικών και διαδραστικών συστημάτων, συμπληρώνεται ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος της πόλης, ως εκτέθηκε στο εισηγητικό της παρούσας.

Εγκρίνει επίσης και την επίτευξη της απαιτούμενης εξειδίκευσης πίστωσης ποσού 21.000,00€ που θα επιβαρύνει τον Κ.Α. 00.6443.005 «Δαπάνες για χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και στολισμό Δήμου Ναυπλιέων» για την κάλυψη των δαπανών, ως εκτέθηκε στο εισηγητικό της παρούσας.