Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Κυρ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε την αναβολή της διεξαγωγής του Συνεδρίου της ΝΔ για το πρώτο τρίμηνο του 2022

  Τη μετάθεση του τακτικού συνεδρίου της ΝΔ, που ήταν προγραμματισμένο για τις 3-5 Δεκεμβρίου, για το πρώτο τρίμηνο του 2022, λόγω της έναρ...

 


Τη μετάθεση του τακτικού συνεδρίου της ΝΔ, που ήταν προγραμματισμένο για τις 3-5 Δεκεμβρίου, για το πρώτο τρίμηνο του 2022, λόγω της έναρξης της πανδημίας, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός από το βήμα του προσυνεδρίου του κόμματος, στα Ιωάννινα.

Όπως ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης: «είναι πιο σωστό στην παρούσα συγκυρία να μεταθέσουμε την οργάνωση του τακτικού μας Συνεδρίου για τους πρώτους τρεις μήνες του 2022». Προσέθεσε ακόμα μεταξύ άλλων ότι είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσαμε να οργανώσουμε ένα υποδειγματικό συνέδριο με όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, αλλά θεωρώ ότι στην παρούσα συγκυρία αυτό θα έστελνε ενδεχομένως το λάθος μήνυμα. «Θεωρώ επιβεβλημένο αυτή τη στιγμή να προχωρήσουμε σε αυτή τη μικρή χρονική μετάθεση έτσι ώστε να είμαστε εναρμονισμένοι με το γενικότερο κλίμα το οποίο επικρατεί στην κοινωνία» επισήμανε ο πρωθυπουργός.

Επίσης ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι η πρότασή του για νέο γενικό γραμματέα είναι ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης ενώ εισηγήθηκε τη διεξαγωγή μιας εξ αποστάσεως Πολιτικής Επιτροπής με διαδικτυακή ψηφοφορία για την εκλογή γενικού γραμματέα πριν το τέλος του έτους.

Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέχεια θα πάρει μέρος σε συζήτηση με νέους, στο πλαίσιο του Προσυνεδρίου.

 

 https://www.ertnews.gr

https://www.in.gr