Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Σε ένα δυνατό παιχνίδι ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου νίκησε την ομάδα της Σαντορίνης με 2-1 (φωτογραφίες)

  Ο Φοίνικας Νέας Επ...


 


Ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου επικράτησε με 2-1 της Σαντορίνης και έκανε το απόλυτο σε τέσσερα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα

Στον αντίποδα, τα αμυντικά λάθη κόστισαν την ήττα στον Α.Σ. Σαντορίνης, στην πρώτη του έξοδο μακριά από την έδρα.

Το παιχνίδι στο ξεκίνημα δεν είχε ρυθμό, με τους γηπεδούχους να δείχνουν ιδιαίτερη αμυντική προσήλωση, με τους επιθετικούς να πιέζουν ψηλά ώστε να δυσκολεύουν το κατέβασμα της μπάλας από την άμυνα προς την επίθεση της Σαντορίνης.

Με δεδομένο ότι το γήπεδο της Νέας Επιδαύρου είναι μικρό, οι παίκτες του Νίκου Παντέλη δεν έβρισκαν χώρους να αναπτυχθούν έτσι το πρώτο 20λέπτο κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Όλα άλλαξαν στο 24΄όταν ο Χατζησοφρωνίου, έκανε μια βαθιά μπαλιά προς την επίθεση, ο Ντούνης μπερδεύτηκε με τους κεντρικούς του αμυντικούς και δεν έδιωξε, ο Μάρκου μπήκε στην φάση και με ψύχραιμο πλασέ προς την ανυπεράσπιστη εστία έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του πετυχαίνοντας το 1-0.

Το γκολ έδωσε άλλο ρυθμό στο παιχνίδι, με την ομάδα της Σαντορίνης να πιέζει περισσότερο, και τους γηπεδούχους να κλείνουν ακόμα περισσότερο τις γραμμές τους , αφού πλέον ο στόχος ήταν να διαφυλάξουν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Η πίεση δεν απέδωσε καρπούς με τους φιλοξενούμενους να ζητούν πέναλτι σε ανατροπή του Κέρι στο 34΄αλλά ο διαιτητής να του δίνει κάρτα για “θέατρο”. Ο ίδιος παίκτης στο 39΄ είχε μια κεφαλιά από καλή θέση που πέρασε άουτ ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου εκτέλεσε φάουλ που απόκρουσε ασθενώς ο Μύρτα -που στο 41΄είχε δεχθεί κάρτα για καθυστέρηση- αλλά στην συνέχεια πρόλαβε και έδιωξε με τα πόδια πριν ο Ντρούγκος γίνει επικίνδυνος. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Σαντορίνη προσπάθησε να πιέσει αλλά αν και είχε την κατοχή αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους για να απειλήσει. Αντίθετα ο Φοίνικας ήταν εκείνος που έκανε ευκαιρίες βγαίνοντας στην κόντρα. Στην αρχή προειδοποίησε με τον Μπιτζή στο 57΄(σούταρε άουτ) και τον Χατζησοφρωνίου στο 57΄(ο Ντούνης απόκρουσε δύσκολα σε κόρνερ) και πέτυχε δεύτερο γκολ στο 68΄.

Σε μια ακόμα κόντρα επίθεση ο Μούγιος που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι κέρδισε τις κόντρες, που έβγαλαν τον Πέτρου σε θέση βολής και εκείνος με δυνατό διαγώνιο σουτ πέτυχε το 2-0.

Με τον αέρα των δύο γκολ , οι γηπεδούχοι έλεγξαν τον ρυθμό αντέχοντας στην πίεση της ομάδας της Σαντορίνης που τελικά βρήκε ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Κέρι διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Μύρτας, Λέρμα, Κάπλατζης, Σερμαγιάς, Χάτζησωφρονίου, Μάρκου (57′ Μούγιος), Παπαϊωάννου, Τριμπόνιας, Πέτρου (74′ Πούτσι), Γεωργίου, Μπιτζής.

ΑΣ Σαντορίνης 2020: Ντούνης, Ευαγγελιδάκης, Παντίδος, Μάγκας, Κουρέλλας, Σιμιτσής, Πολύζος, Ντρούγκας, Ερρίκος, Κέρι, Ζγκούρη.

Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος

Πηγή: santorinisport