Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ν. Παπαδόπουλος: "Με εξοργίζει που οι εργαζόμενοι διεκδικούν καλύτερες συνθήκες δουλειάς στο λιμάνι και κανείς δε λέει τίποτα"

 Δεν συνηθίζεται να λένε ανοιχτά την άποψή τους οι ποδοσφαιριστές, όταν πρόκειται για κοινωνικά ζητήματα που αφορούν σε διεκδικήσεις εργαζομ...


 Δεν συνηθίζεται να λένε ανοιχτά την άποψή τους οι ποδοσφαιριστές, όταν πρόκειται για κοινωνικά ζητήματα που αφορούν σε διεκδικήσεις εργαζομένων ή σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

  Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης όμως, εξέφρασε ανοιχτά και με έντονο τρόπο την τοποθέτησή του σχετικά με τον αγώνα των εργαζομένων στο λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα την εταιρία Cosco, με αφορμή το θάνατο ενός εργάτη ο οποίος διαμελίστηκε σε εργατικό δυστύχημα.

 Ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε:

 «Με εξοργίζει ότι γίνεται μία τεράστια κίνηση αλληλεγγύης να αναδειχθούν οι συνθήκες που δουλεύουν οι εργαζόμενοι και δεν έχει προβληθεί σχεδόν τίποτα»

Στο πλευρό των εργαζομένων της Cosco, στέκεται ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης Νίκος Παπαδόπουλος, ζητώντας μεταξύ άλλων καλύτερες συνθήκες εργασίας για εκείνους ώστε να μη θρηνήσουν άλλο συνάδελφό τους.

«Ενώνω κι εγώ τη φωνή μου με τους χιλιάδες που στηρίζουν τον αγώνα των εργαζομένων που περήφανα συνεχίζουν με ψηλά το κεφάλι για να μη θρηνήσουν ποτέ άλλο συνάδελφό τους» τονίζει σε μήνυμα αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους της Cosco.

Σε δήλωσή του στον 902 ο Νίκος Παπαδόπουλος χαρακτηριστικά αναφέρει: «Με εξοργίζει ότι μια εβδομάδα τώρα στον Πειραιά γίνεται μία τεράστια κίνηση αλληλεγγύης προκειμένου να αναδειχθούν οι συνθήκες που δουλεύουν οι εργαζόμενοι στις προβλήτες και δεν έχει προβληθεί σχεδόν τίποτα. Ενώνω κι εγώ τη φωνή μου με τους χιλιάδες που στηρίζουν τον αγώνα των εργαζομένων που περήφανα συνεχίζουν με ψηλά το κεφάλι για να μη θρηνήσουν ποτέ άλλο συνάδελφό τους. Για να φτάσει η φωνή τους σε όλη την Ελλάδα».