Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Βασίλης Λάσκαρης: SOS

 Καλημέρα! Ευτυχώς καλή! Είχα χρόνια να ασχοληθώ και να γράψω με αυτό το μπου....ο που λέγεται κράτος! Μας έχετε ζαλίσει με με την δημόσια υ...


 Καλημέρα! Ευτυχώς καλή! Είχα χρόνια να ασχοληθώ και να γράψω με αυτό το μπου....ο που λέγεται κράτος!

Μας έχετε ζαλίσει με με την δημόσια υγεία ότι συνεχώς καλυτερεύει! Λέτε στην Αργολίδα να φτιάξετε ένα νοσοκομείο παναργολικό, λέτε κλείνει δε κλείνει το νοσοκομείο Ναυπλίου!

Κλείστε το καλύτερα όταν δε μπορείτε να έχετε σε εφημερία ενός ολόκληρου νομού ενός τουριστικού νομού παιδίατρο!

Εχθές ύστερα από αφόρητους πόνους το παιδί μου γύρω στις 03:00 αναγκαστήκαμε να το μεταφέρουμε  στο νοσοκομείο! Για κακή μας τύχη εφημέρευε το νοσοκομείο Ναυπλίου ενημερώνοντάς μας ότι δεν υπάρχει εφημερεύον παιδίατρος και ότι πρέπει να το μεταφέρουμε στη Τρίπολη ή στη Κόρινθο χάνοντας έτσι χρόνο περισσότερο αγωνία και ταλαιπωρία για το παιδί! Τηλεφωνώντας στην ιδιωτική παιδίατρο Κ.Matthaiopoulou Irini που την ευχαριστούμε αφάνταστα γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα μας δέχτηκε για να εξετάσει το παιδί! Ευτυχώς για το παιδί το πρόβλημα λύθηκε και μαζί λύθηκε και η αγωνία η δική μας!

Για ποια νοσοκομεία λοιπόν μιλάτε κύριοι και καλυτέρευση της δημόσιας  υγείας όταν σε έναν νομό δε μπορείτε να καλύψετε τα βασικά; Η κλείστε το να μη χάνουμε χρόνο στο πέρα δώθε ή δώστε λύση όχι σήμερα ούτε αύριο! Εχτές!

Σε ένα πολύ πιο σοβαρό περιστατικό παιδιού τι θα γίνει;