Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο Τένις ο Μεντβέντεφ – Στο Νο6 ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη

  Μία ιστορική αλλαγή και σημαντικές μεταβολές είχε η παγκόσμια κατάταξη του τένις, με τον Ρώσο πρωταθλητή να επιστρέφει στην κορυφή, ενώ ο ...

 Μία ιστορική αλλαγή και σημαντικές μεταβολές είχε η παγκόσμια κατάταξη του τένις, με τον Ρώσο πρωταθλητή να επιστρέφει στην κορυφή, ενώ ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έπεσε από την πρώτη πεντάδα.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ επέστρεψε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξη -μετά από το πέρασμά του για τρεις εβδομάδες τον περασμένο Φεβρουάριο-, ενώ ο Σάσα Ζβέρεφ ανέβηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Νο2.

Από την πλευρά του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έπεσε στο Νο.3 και έπεσε από την πρώτη τριάδα για πρώτη φορά μετά το 2018. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βγήκε από το τοπ-5 για πρώτη φορά μετά το 2021 και πήρε την θέση του ο φετινός φιναλίστ του “Ρολάν Γκαρός”, Κάσπερ Ρουντ. Μάλιστα, ο 23χρονος τενίστας έγινε ο πρώτος Νορβηγός που φτάνει στην πρώτη πεντάδα.

Στις γυναίκες, η Μαρία Σάκκαρη έπεσε στο Νο6 μετά τον αποκλεισμό στο Νότγχαιμ, ενώ η Αρίνα Σαμπαλένκα επέστρεψε στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης.

https://www.ertsports.gr/