Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

“Μάχη αιωνίων” με φόντο τον τίτλο στην Ισπανία - Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης

  Η Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσους υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης με την απουσία του Πάμπλο Λάσο (22:00) για τον πρώτο αγώνα της σειρά...

 Η Μπαρτσελόνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσους υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης με την απουσία του Πάμπλο Λάσο (22:00) για τον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών στο πρωτάθλημα της Ισπανίας.

Οι «μπλαουγκράνα» άφησαν εκτός τελικών την Χουβεντούτ Μπανταλόνα, επικρατώντας με 3-1 στη σειρά των ημιτελικών, η Ρεάλ Μαδρίτης “σκούπισε” την Μπασκόνια με 3-0, δίχως τον Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της στο τελευταίο εκ των τριών παιχνιδιών.

Οι δύο ομάδες ρίχνονται στη “μάχη” των τελικών, αρχής γενομένης από σήμερα (13/6) στο “Παλάου Μπλαουγκράνα”. Με δύναμη την έδρα της, η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θέλει να κάνει το 1-0 στη σειρά, ενώ οι Μαδριλένοι με τον Τσους Ματέο στον πάγκο τους, θα αναζητήσουν το μπρέικ εν όψει των επόμενων παιχνιδιών.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αναμετρήθηκαν τελευταία φορά στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας στο Βελιγράδι, όταν οι “μερένγκες” επικράτησαν με 86-83 και εξασφάλισαν την πρόκριση στον τελικό, που γνώρισαν την ήττα από την Αναντολού Εφές (58-57). Σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, οι Καταλανοί έχουν έως τώρα την υπεροχή των νικών, καθώς στις 10/4 επικράτησαν με 108-97 στην παράταση, για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ στις 20/2 νίκησαν με 64-59 στον τελικό του Κυπέλλου. Στον πρώτο γύρο της ACB στο “Βιζίνγκ Σέντερ” το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε νικήσει και πάλι με 85-75.

https://www.ertsports.gr/