Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

«Πολιτική Προστασία – Δήμος Ερμιονίδας»: Έκτακτη Ανακοίνωση

  Κρανίδι, 03.06.2022 Έκτακτη Ανακοίνωση Ο Δήμος Ερμιονίδας, υπενθυμίζει και καλεί τους Δημότες του σε επαγρύπνηση για την πρόληψη και προστ...

 Κρανίδι, 03.06.2022

Έκτακτη Ανακοίνωση

Ο Δήμος Ερμιονίδας, υπενθυμίζει και καλεί τους Δημότες του σε επαγρύπνηση για την πρόληψη και προστασία από πυρκαγιές.

Με την έναρξη της Καλοκαιρινής περιόδου και λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούν στην περιοχή καθώς και την παρουσία πυκνής βλάστησης και δασικής έκτασης, την οποία διαθέτει ο Δήμος μας, υπάρχει υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών.

Εφιστούμε την προσοχή όλων σας και σας παρακαλούμε να αποφύγετε κάθε δραστηριότητα στην ύπαιθρο που μπορεί να προκαλέσει σπινθήρα και πυρκαγιά και αν αντιληφθείτε οποιαδήποτε φλόγα να ειδοποιήσετε αμέσως την Πυροσβεστική.

Σε περίπτωση Πυρκαγιάς τηλεφωνούμε ΑΜΕΣΩΣ στους αριθμούς κλήσης 199 ή 112 και δίνουμε σαφείς οδηγίες για την τοποθεσία και το ακριβές σημείο που βρισκόμαστε.

Μπορείτε να καλείτε επίσης το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του Δήμου Ερμιονίδας στο τηλ.: 2754022199.

Αυτές τις μέρες, λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων στην περιοχή, ας είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς, αλλά και προετοιμασμένοι για την άμεση αντιμετώπισή της.

Τηρούμε όλες τις οδηγίες και τους κανόνες που ορίζονται από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

 Ο Δήμαρχος

Ιωάννης  Γεωργόπουλος