Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Α1 Αργολίδας: Ερμής Κιβερίου - Αστέρας Δρεπανιακός 6 - 2 (εικόνες & βίντεο)

Γκολ και θέαμα προσέφεραν το Σάββατο στο γήπεδο Κιβερίου ο Ερμής και ο Αστέρας Δρεπανιακός αφού σε ένα ανοιχτό παιχνίδι οι γηπεδούχοι βρήκ...

Γκολ και θέαμα προσέφεραν το Σάββατο στο γήπεδο Κιβερίου ο Ερμής και ο Αστέρας Δρεπανιακός αφού σε ένα ανοιχτό παιχνίδι οι γηπεδούχοι βρήκαν δρόμο προς τα δίχτυα 6 φορές ενώ ο νεανικός Αστέρας παίζοντας ανοιχτά και δημιουργικά, σκόραρε δύο φορές και είχε κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχει τέρμα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους, ανοίγοντας το σκορ στο 6' με τον συνήθη ύποπτο Βαρβουλέτο που αξιοποίησε διαγώνια πάσα του Τσιώρου και με δυνατό σουτ από την περιοχή έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε κι ο Λουμπαρδιάς από πολύ κοντά ισοφάρισε.

Οι παίκτες του Ερμή έχασαν για λίγο την συγκέντρωσή τους και ο Αστέρας Δρεπανιακός προσπάθησε να απειλήσει ξανά χωρίς ωστόσο να γίνει κάποια φάση.

Σταδιακά ο Ερμής πήρε και πάλι την πρωτοβουλία, ανέβασε το ρυθμό του και στο 28' ο Γιάννος κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του από αμυντικό. Το πέναλτι χτύπησε ο Βαρβουλέτος κάνοντας το 2-1.

Η συνέχεια ήταν καταιγιστική για την ομάδα του Κιβερίου αφού απείλησε πολλές φορές την εστία του Συγριμή καταφέρνοντας μέχρι το τέλος του ημιχρόνου να πετύχει άλλα δύο γκολ.

Το πρώτο στο 31' με τον Ισούφι μετά από έξοχο συνδυασμό Γιάννου Διαμαντή και γύρισμα του τελευταίου προς τα πίσω, όπου ο επερχόμενος Ισούφι με δυνατό σουτ έκανε το 3-1 για να κλείσει το σκορ και πάλι ο Βαρβουλέτος με δυνατό σουτ στο δοκάρι που κατέληξε στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Καλλιάνου να αποκρούσει.

Το β' ημίχρονο είχε αρκετές αλλαγές και από τις δύο ομάδες. Για τον Ερμή, μπήκαν στο 46' ο Κορωνίδης και ο Λάμκια, ενώ ακολούθησαν ο Σαραβάκος στο 62' και οι Σκαρπέτζος - Τζενάϊ στο 68'.

Για τον Αστέρα - Δρεπανιακό μπήκαν οι Τράγκας, Κάτσης και Γκιαούρης. Το σκορ έγινε 5-1 στο 68' με μακρινό σουτ του Διαμαντή Γιάννη για να μειώσει ο Διαμαντής Τάσος με κεφαλιά στο 72'.

Στη συνέχεια ο Σκαρπέτζος βγήκε σε ωραία αντεπίθεση σε θέση βολής και έκανε με πλασέ το 6-2 που ήταν και το τελικό σκορ.Χαρακτηριστικό του ανοιχτού και θεαματικού παιχνιδιού και από τις δύο ομάδες ήταν το γεγονός ότι ο διαιτητής Μανούχος δεν έδειξε ούτε μία κίτρινη κάρτα.

Πριν την έναρξη του ματς, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν δύο παλαιών ποδοσφαιριστών του Ερμή Κιβερίου που έφυγαν από τη ζωή.




 Η ανακοίνωση του Ερμή: 
Πριν την έναρξη του αγώνα, κατόπιν επίσημου αιτήματος μας προς την ΕΠΣ Αργολίδας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για να τιμήσουμε δύο δικούς μας ανθρώπους που πρόσφατα έφυγαν από τη ζωή: τον Κώστα Κάτσουδα και τον Νίκο Σούρσο, οι οποίοι είχαν διατελέσει ποδοσφαιριστές, παράγοντες και ενεργά μέλη της ομάδας για πολλά χρόνια. Σύσσωμη η οικογένεια του Ερμή Κιβερίου εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς τους οικείους τους. Η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτούς