Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Τ. Λάμπρου: Όταν μας ακούνε, όταν συνεργαζόμαστε, κερδίζει η ποιότητα των έργων, κερδίζουν οι δημότες

ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ,ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ,ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ,ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες λειτουργούμε πάντ...



ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ,ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ,ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ,ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ

Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες λειτουργούμε πάντα υπεύθυνα και θεσμικά είχαμε δηλώσει από την πρώτη στιγμή της παρούσης Δημοτικής περιόδου ότι με την παρουσία μας με την ψήφο μας, με την συμμετοχή μας, με τον λόγο μας θα στηρίξουμε όλα τα αναγκαία και χρήσιμα έργα που έχει ανάγκη ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ και οι ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ.

Επίσης κάναμε πράξη το αυτονόητο να παρεμβαίνουμε δυναμικά όταν διαπιστώνουμε κακοτεχνίες, προχειρότητες, έλλειψη προτεραιοτήτων, μη σεβασμό σε προηγούμενες αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του Δήμου μας γιατί η λειτουργία του πρέπει να έχει συνέχεια, λειτουργικότητα, και αποτελεσματικότητα.

Εάν και διανύουμε προεκλογική χρονιά , η διοίκηση του Δήμου Ερμιονίδας τηρεί και αυτή την γνωστή παλαιοκομματική λογική ,όλα έργα την τελευταία χρονιά εμείς δεν θα αρνηθούμε την εκτέλεση τους φτάνει να γίνονται σωστά, να τηρούνται όλες οι σύγχρονες προδιαγραφές , και να επικρατεί η κοινή λογική για την σωστή εκτέλεση του έργου.

Το έργο της ανάπλασης μέσα στην ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ, στην ενορία του ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ, ήταν αναγκαίο έργο και συνδέεται με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αναπλάσεων που είχε παρουσιαστεί σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου την περίοδο του πρώτου ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, οικιστικών αναπλάσεων που θα προέκυπταν μετά την ολοκλήρωση των βασικών υποδομών ,αντικατάσταση δικτύων αποχέτευσης και ύδρευσης ,έργα που δημοπρατήθηκαν την συγκεκριμένη δημοτική περίοδο.

Όταν ξεκίνησε το έργο της ανάπλασης ,αρχές της εβδομάδας ,επικοινώνησα με τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ κ Α. ΜΠΙΜΠΑ, και του ζήτησα το αυτονόητο ,πριν προχωρήσει το έργο να γίνει αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο περιοχή που θα εκτελεστεί το συγκεκριμένο έργο, τον ενημέρωσα ότι και δημότες –ιδιοκτήτες ακινήτων της περιοχής μου μεταφέρουν τις ανησυχίες τους για το δίκτυο είναι προβληματικό και δίνει πολλές βλάβες.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος με ενημέρωσε ότι στο έργο δεν είχαν προβλέψει την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης σύμφωνα με την μελέτη αλλά τώρα η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ θα προχωρήσει με δικά της έξοδα στην αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης και στην συνέχεια θα ακολουθήσει το έργο της ανάπλασης. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ που ανταποκρίθηκε σε αυτό το αίτημα μου, σε αυτήν την παρέμβαση μου. Από την επικοινωνία αυτή κέρδισε η ποιότητα του έργου ,κέρδισαν οι Δημότες μας.

Εύχομαι καλή και σύντομη εκτέλεση εργασιών για να κερδίσει αισθητικά με ωραία γειτονιά της πόλεως του ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ,ΤΙ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!!!!

ΑΣΚΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕ Σ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


ΤΑΣΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΡΟ.Σ.Υ.ΕΡ