Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Μια ακόμη "προεκλογική χορηγία" 8.000 Ευρώ της καταχρεωμένης ΔΕΥΑΝ προς φιλικά μέσα ενημέρωσης και αποκλεισμός των μη αρεστών της

Με μια ακόμη "προεκλογική χορηγία" 8.000 Ευρώ, η καταχρεωμένη ΔΕΥΑΝ σπαταλά πολύτιμα χρήματα των Δημοτών, για να διαφημίσει υποτίθ...


Με μια ακόμη "προεκλογική χορηγία" 8.000 Ευρώ, η καταχρεωμένη ΔΕΥΑΝ σπαταλά πολύτιμα χρήματα των Δημοτών, για να διαφημίσει υποτίθεται, αυτά που όλα τα μέσα ενημέρωσης καθημερινά και στο πλαίσιο της συνεπούς ενημέρωσης των αναγνωστών τους, δημοσιεύουν, είτε σαν δελτία τύπου, είτε σαν ανακοινώσεις της Επιχείρησης.

Είναι προφανής η σκοπιμότητα, την οποία έχουμε επανειλημμένα καταγγείλει, της χρηματοδότησης με Δημοτικό χρήμα φιλικών της μέσων ενημέρωσης και παράλληλα αποκλεισμού άλλων, με μεγάλη επισκεψιμότητα, όπως ενδεικτικά αναφέρουμε τα, ARGOLIDAPORTAL, ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, ARGOLIDAMAGAZINE, ΑΡΓΟΛΙΚΑ, ARENA NEWS.

Και γίνεται προφανέστατη η σκοπιμότητα της χρηματοδότησης αυτής, όταν γίνεται δύο μήνες πριν από τις Δημοτικές εκλογές.

Καλούμε τις παρατάξεις και τους υποψήφιους Δημάρχους, να πάρουν θέση σε αυτό το απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό φαινόμενο, που σκοπό έχει τον επηρεασμό του εκλογικού σώματος.

ArgolidaMagazine