Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Με τη Νέα Εποχή του Κωνσταντίνου Μάκαρη υποψήφια στις εκλογές η Μαρία Νούλα

 Η ΜΑΡΙΑ ΝΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΚΑΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ξεπερνώντας το στενό πολιτικό πλαίσιο που όρισαν οι προηγούμενες γενιές για εμάς, θ...


 Η ΜΑΡΙΑ ΝΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΚΑΡΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ξεπερνώντας το στενό πολιτικό πλαίσιο που όρισαν οι προηγούμενες γενιές για εμάς, θέλω να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου με την Νέα Εποχή του Κωνσταντίνου Μάκαρη.

Η νέα αυτή εποχή επιχειρεί να ενσαρκώσει όλα εκείνα τα στοιχεία που μετράνε για το σύγχρονο πολίτη: τον επίκαιρο λόγο, την αποτελεσματικότητα, την διαφάνεια καθώς και την πολιτική αντιληπτικότητα που θα συνδέεται άρρηκτα με την ανάπτυξη της πόλης μας.

Οφείλω όμως να επικεντρωθώ στην ουσιαστική σημασία αυτής της υποψηφιότητας, η οποία πέρα από την έμπρακτη απόδειξη της εμπιστοσύνης μου στον κύριο Μάκαρη, δεν είναι άλλη από την αναγνώριση της επιτακτικής ανάγκης για αλλαγή, για βελτίωση και για εξέλιξη, που υφίσταται στον τόπο μας. 

«Τα πάντα ρέει και ουδέν μένει» και μόνο κατ’ αυτόν τον τρόπο δύναται το μεταβάλλον να αναπαυθεί, σύμφωνα με τον Ηράκλειτο.

Επομένως, μόνο η αλλαγή μπορεί να φέρει την πολυπόθητη λύτρωση στο ιστορικό και αγαπημένο από πολλούς Ναύπλιο.

Με συνοδοιπόρους την κριτική μου σκέψη αλλά και αξιόλογους συνυποψήφιους, υποσχόμαστε μια νέα πνοή. Αυτήν, που αναζητούμε όλοι χρόνια. 

Με εκτίμηση, 

Μαρία Νούλα