Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Παναγιώτης Παπαϊωάννου Συμφωνία Δημιουργίας: Πολεοδομικός σχεδιασμός - Χωροταξία - Περιβάλλον

  ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ   ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ – ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Άμεση προκήρυξη της πολεοδόμησης του παραλιακού οικισμού «Τημενίου» Οριοθέτηση και ανακ...

 ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ – ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ


Άμεση προκήρυξη της πολεοδόμησης του παραλιακού οικισμού «Τημενίου»

Οριοθέτηση και ανακήρυξη δυο επιχειρηματικών πάρκων (βιομηχανική ζώνη-βιοτεχνικό πάρκο κ.λ.π.): ένα ενδιάμεσα στον οικισμό Νέας Κίου  και της πόλης του Άργους και ένα μεγαλύτερο στην περιοχή του κόμβου Στέρνας της εθνικής οδού Αθηνών-Καλαμάτας.

Έναρξη πολεοδομικού σχεδιασμού για την επέκταση του σχεδίου πόλης Άργους μετά την επέκταση του Νοτίου τμήματος μέχρι την νότια περιφερειακή οδό της πόλης του Άργους. 

Έναρξη πολεοδομικού σχεδιασμού τμήματος του οικισμού Δαλαμανάρας.

Επιτάχυνση της κατάρτισης των ζωνών οικιστικού ελέγχου και του γενικού πολεοδομικού σχεδίου πόλης Άργους με την θέσπιση του νέου τοπικού πολεοδομικού σχεδίου ολοκλήρου του Δήμου Άργους α Μυκηνών.

Πλήρης και γενική φύτευση-αναδάσωση του λόφου Προφήτη Ηλία, των παρυφών του κάστρου, των πρανών των χειμάρρων Ξεριά και Ίναχου.

Σύνταξη τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου πόλης επί του οικοπέδου «πρώην Μαρίνου» στο Άργος προκείμενου να αξιοποιηθεί.

Σύνταξη τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου πόλης επί του οικοπέδου «δωρεάς Κωνσταντοπούλου» στο Άργος επί της επαρχιακής οδού Νέας Κίου - Άργους, προκείμενου να αξιοποιηθεί.

Σύνταξη τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου πόλης επί του οικοπέδου παραχωρημένου από το υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης στο Κεφαλάρι Άργους. 

Σύνταξη τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου πόλης επί του οικοπέδου του κολυμβητήριου Άργους.