Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ανείπωτη θλίψη στο Ναύπλιο, έφυγε ο Γιώργος Καρατάσος, ένας ευαίσθητος άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην πόλη του

Το μπλε Αυγουστιάτικο φεγγάρι διάλεξε ο Γιώργος Καρατάσος να τον συνοδεύσει στο τελευταίο του ταξίδι. Άνθρωπος του Πολιτισμού που κόσμησε η ...


Το μπλε Αυγουστιάτικο φεγγάρι διάλεξε ο Γιώργος Καρατάσος να τον συνοδεύσει στο τελευταίο του ταξίδι.

Άνθρωπος του Πολιτισμού που κόσμησε η παρουσία για 72 χρόνια την πόλη που γεννήθηκε και έζησε όλα του τα χρόνια, πρωταγωνιστής σε όλες τις δραστηριότητες που συμμετείχε, με σεμνότητα, χωρίς έπαρση και αλαζονεία, πάντα μετριοπαθής και με το χαμόγελο στα χείλη..

Βασανίστηκε τα τελευταία χρόνια από τις αρρώστιες, μαχητής μέχρι το τέλος, πάλεψε, νικούσε και έχανε, πάντα με το χαμόγελο, πάντα αισιόδοξος, να μην δώσει να καταλάβουν η Ντίνα η γυναίκα του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του, οι φίλοι και όσους αγαπούσε, τον πόνο του, τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν.

Δεκαετίες ο στυλοβάτης της Χορωδίας Ναυπλίου από την εποχή του αείμνηστου Βασίλη Χαραμή, Αντιπρόεδρος και μέλος για χρόνια του Συλλόγου ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ, εμπνευστής της ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ, από τους ιδρυτές της σελίδας ΠΑΛΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του ΝΑΥΠΛΙΟΥ, γλεντζές με τους Πεμπτιανούς, πρώτος πάντα στις εκδηλώσεις των συμμαθητών του.

Το τρανταχτό του γέλιο θα αντηχεί για πάντα στα σοκάκια τ' Αναπλιού.

Καλό ταξίδι Γιώργο, ευχαριστούμε για την ξεχωριστή παρουσία σου τον τόπο μας.

ArgolidaMagazine