Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Παναγιώτης Κοΐνης υποψήφιος με την «Ναυπλία Ενωμένη»

   Κοΐνης Παναγιώτης του Απόστολου (Τόλη) Φίλες και φίλοι Αν και νέος, παρατήρησα ότι τα Δημόσια έργα στην πόλη μας ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ. Τα...

 

 Κοΐνης Παναγιώτης του Απόστολου (Τόλη)

Φίλες και φίλοι
Αν και νέος, παρατήρησα ότι τα Δημόσια έργα στην πόλη μας ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ. Τα χρήματα των συμπολιτών και οι ευρωπαϊκές επενδύσεις σκορπίζονται αλόγιστα. Είχα την τύχη να σπουδάσω ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ και να τελειώσω το (δεύτερο) Μεταπτυχιακό με θέμα «ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ».

⦁    Θέλησα τις γνώσεις μου να τις προσφέρω στην πόλη μας, στο ΝΑΥΠΛΙΟ και στους πολίτες του.
⦁    Θέληση μου είναι να δοθούν ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ  στη διαχείριση των κοινών μας προβλημάτων. Αυτή την προοπτική την δίνει η παράταξη «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» και ο υποψήφιος Δήμαρχος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ για αυτό και συμμετέχω στο πλευρό τους.
⦁    Θέληση μου είναι να βοηθήσω να δοθούν ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. Η μετανάστευση της νέας γενιάς στην Αθήνα ή το εξωτερικό στερεί δυνάμεις, που το Ναύπλιο τις έχει ανάγκη.
⦁    Η προοπτική για ένα ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟ, με σεβασμό στην πολιτιστική του κληρονομιά, αλλά και ταυτόχρονα, μια ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ, φιλική στους κατοίκους είναι ο στόχος μου. ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ.
⦁    Συμμετέχω ως υποψήφιος Σύμβουλος στο Τοπικό του ΝΑΥΠΛΙΟΥ. Στην πόλη που μεγάλωσα, ζω, αγάπησα και καθημερινά εντοπίζω τα προβλήματά της. Στην πόλη που η οικογένειά μου έχει ρίζα εδώ και 200 χρόνια. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή να ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.