Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Γιώργος Περράκης Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλιέων: "Η λέξη συγγνώμη θέλει παιδεία, μεγαλείο ψυχής και πολιτικό θάρρος"

 Στην πρόσφατη δήλωση του απερχόμενου δημάρχου, που διάβασα (στο Facebook) μόνο συγγνώμη δεν ζήτησε. Η λέξη αυτή θέλει παιδεία, μεγαλείο ψυχ...


 Στην πρόσφατη δήλωση του απερχόμενου δημάρχου, που διάβασα (στο Facebook) μόνο συγγνώμη δεν ζήτησε. Η λέξη αυτή θέλει παιδεία, μεγαλείο ψυχής και πολιτικό θάρρος.

Θα ήθελα να ξέρω τι ανταπέδωσε με αυτό τον προσβλητικό τρόπο στον υποψήφιο δήμαρχο και αν η πολιτική είναι πυγμαχία με τέτοιες ενέργειες. 

 Παρόλες τις αντιδράσεις και αντί μιας αναμενόμενης συγγνώμης μας δήλωσε ότι προχωράει μπροστά, με τα λάθη και τις παραλείψεις του, τώρα ακόμα πιο δυνατά! Δηλαδή να περιμένουμε συνέχεια?? 

Αυτό το ανάρμοστο επίπεδο πολιτικού αγώνα θα είχε αποφευχθεί αν ο απερχόμενος είχε προνοήσει για τη διάδοχη κατάσταση.... Κάποτε φτάνει το πλήρωμα του χρόνου και πρέπει νέοι άφθαρτοι με δυναμική και όνειρα να αναλάβουν και να δοκιμαστούν με τη βοήθεια και καθοδήγηση των παλιών στον τροχό της πολιτικής. 

Η δυσκολία προς αυτή την κατεύθυνση της αλλαγής είναι εκτός της φιλαρχίας, αν υπάρχουν πολλοί δυνατοί και ικανοί υποψήφιοι ή πολλοί αδύναμοι και ανίκανοι.

Γιώργος Περράκης

 Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπλιέων