Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών Ανατολικής Πελοποννήσου (ΣΕΔΚΑΝΠΕΛ)

  Παίρνοντας την ευκαιρία από το τελευταίο παιχνίδι στο γήπεδο της Ερμιόνης σχετικά με την εκκένωση από συναδέλφους διαιτητές θα θέλαμε γι...

 

Παίρνοντας την ευκαιρία από το τελευταίο παιχνίδι στο γήπεδο της Ερμιόνης σχετικά με την εκκένωση από συναδέλφους διαιτητές θα θέλαμε για πρώτη φορά να αναφερθούμε σε κάποια πράγματα ως Σύνδεσμος Διαιτητών Ανατολικής Πελοποννήσου!

Οι ομάδες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι διαιτητές πέρα από ερασιτέχνες είναι και άνθρωποι! 

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί γεγονότα τα οποία θιγούν προσωπικότητες και ανθρώπινες αξίες ειδικά όταν γίνονται εντός αγωνιστικών χωρών δεν μπορούν να μένουν αναπάντητα!

Σαν μέρος λοιπόν του παιχνιδιού και εμείς σας αναφέρουμε ότι και λάθη θα κάνουμε και παραλείψεις όσο αναφορά τον κανονισμό αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θέλουμε την ομαλή διεξαγωγή όλως των αγώνων και όλων των κατηγοριών!

Σεβόμαστε όλα τα σωμάτια που συμβάλλουν στην εξέλιξη του μπάσκετ στην περιοχή μας και όλους τους παράγοντες που βάζουν από το υστέρημα τους!

Οφείλουν και οι ίδιοι όμως να σέβονται ανθρώπους που αφήνουν τις οικογένεια τους για να διεξαχθούν οι αγώνες της ένωσης μας για 10 και 20 ευρώ χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε την αμοιβή! Απλά θυμηθείτε ότι είμαστε άνθρωποι και κυρίως ερασιτέχνες!

Κλείνοντας θα θέλαμε να πούμε στα σωματεία που έχουν προβεί φέτος σε ανάλογες καταγγελίες ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στα γραφόμενα τους τα οποία κάποιας φορές είναι προκλητικά χωρίς λόγο και να συνετίζουν φιλάθλους οι παράγοντες που παρεκκλίνουν στο πειθαρχικό δίκαιο της ΕΟΚ κάτι το οποίο έχει ψηφιστεί από τα ίδια τα σωματεία!

Σε διαφορετική περίπτωση επιφυλασσόμαστε για κάθε μόνιμο δικαίωμα για να προφυλάξουμε τα μέλη μας!

Μετά τιμής το Δ. Σ του ΣΕΔΚΑΝΠΕΛ

Ο Πρόεδρος                                      Ο Γ.Γραμματέας

Απόστολος Σταματόπουλος          Δημήτριος Μπαβέλας