Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Συνάντηση του Δημάρχου Άργους - Μυκηνών Γιάννη Μαλτέζου με τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια

  Προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, εχθές Τρίτη 23 Ιανουαρίου, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολι...

 

Προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας είχε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, εχθές Τρίτη 23 Ιανουαρίου, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια.

Τα θέματα που τέθηκαν στο τραπέζι των συζητήσεων ήταν η ενίσχυση των μέτρων προστασίας από ακραία καιρικά φαινόμενα καθώς και η ενίσχυση προσωπικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους, ιδίως κατά τους θερινούς μήνες.

Παράλληλα, έγινε εκτενής συζήτηση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την πυροπροστασία ώστε έγκαιρα ο Δήμος να έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την θερινή περίοδο, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Προτεραιότητα μας είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών από κάθε φυσική καταστροφή. Ως Δήμος θα αγωνιστούμε για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα δήλωσε ο κ. Μαλτέζος μετά την αποχώρηση του από τον Υπουργό.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ