Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αποφάσεις του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ναυπλίου για τη μη χορήγηση αδειών ετών 2014, 2015, από τη ΔΕΥΑΝ συν τους τόκους

 Με τις υπ’ αριθ. 129/2020 και 225/2021 Αποφάσεις του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ναυπλίου επιδικάστηκαν τα ποσά που ζητούσαν οι εργαζόμενοι της...


 Με τις υπ’ αριθ. 129/2020 και 225/2021 Αποφάσεις του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ναυπλίου επιδικάστηκαν τα ποσά που ζητούσαν οι εργαζόμενοι της Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλιέων με την υπ’ αριθ. 83/2017 Αγωγή τους. Το Δικαστήριο δικαίωσε τους εργαζομένους και τους επιδίκασε τα ποσά που αναφέρονται στις ανωτέρω 129/2020 και 225/2021 Αποφάσεις του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ναυπλίου, για τις αποζημιώσεις μη χορήγησης αδειών ετών 2014, 2015, για τις παροχές εις είδος συν τους τόκους που προκύπτουν μέχρι την εξόφλησή τους.

Η απόφαση

Το σχόλιο της ArgolidaMagazine:

Προ ημερών αναφερθήκαμε στη σπατάλη εκ μέρους της ΔΕΥΑΝ, που όλοι γνωρίζουμε ότι στέκεται στα πόδια της με δανεικά και την εγγύηση του Δήμου Ναυπλιέων, δίνοντας συνδρομές και για ευχές σε φιλικές ιστοσελίδες και σε πρόσωπα που στηρίζουν τη Δημοτική Αρχή, η οποία μάλιστα σπατάλη έγινε με αποκλεισμό όσων δεν είναι αρεστοί και δεν υμνούν ολημερίς τη Δημοτική Αρχή.

Υπερηφανεύονται μάλιστα ότι όλα τα έχουν τακτοποιήσει και αμέσως διαψεύδονται για μια ακόμη φορά, αφού άλλη μια δικαστική απόφαση έρχεται να υποχρεώσει τη ΔΕΥΑΝ να καταβάλει, άγνωστο ποσό -γιατί κύριε Καχριμάνη δεν αναφέρετε πόσα τους χρωστάτε;- τα οφειλόμενα μαζί με τους τόκους και τα έξοδα του δικαστηρίου.

Πληρώνουν τα κορόιδα οι Δημότες καταναλωτές των υπηρεσιών που τους προσφέρετε, γιατί να κάνετε οικονομία;

Για να δούμε, πόσες από τις ιστοσελίδες που τους προσφέρατε Δημοτικό χρήμα, θα αναφέρουν την είδηση;

Εκτός αν δεν είναι είδηση η δικαστική απόφαση που υποχρεώνει την επιχείρηση να πληρώσει στους εργαζόμενους τα χρωστούμενα και τους τόκους μαζί...

ArgolidaMagazine

Υ.Γ. Μήπως να μας λέγατε το συνολικό ποσό Πρόεδρε της ΔΕΥΑΝ κύριε Καχριμάνη; Τα ποσά αφορούν περίοδο της Δημαρχίας Κωστούρου, για να μην παρεξηγούμαστε.