Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Πανελλήνιος διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος

  Πανελλήνιο διαγωνισμό συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής. διοργανώνει η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος με την υποστήρι...

 

Πανελλήνιο διαγωνισμό συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής. διοργανώνει η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος με την υποστήριξη του Δήμου Άργους Μυκηνών και του θεατρικού τμήματος ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΛΟΦΟΣ ΚΟΛΩΝΟΥ.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η ενίσχυση της ελληνικής θεατρικής δημιουργίας, μέσα από το έργο νέων συγγραφέων και ερμηνευτών, ο οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις προσωπικές τους δημιουργικές ανησυχίες υπό μορφή θεατρικών μονολόγων.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέσουν έως και τις 4 Απριλίου 2022 υποψηφιότητα, αποστέλλοντας και κατοχυρώνοντας έναν θεατρικό μονόλογο στην Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προκριματική φάση. 

Οι ακροάσεις για τον Δήμο Άργους Μυκηνών θα γίνουν στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού "Μέγας Αλέξανδρος" από αρχές Απριλίου (περί τις 7) έως την Κυριακή των Βαΐων τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19.

Οι διακριθέντες σε κάθε τοπική προκριματική φάση θα προκριθούν στον ημιτελικό που θα διεξαχθεί στην Αθήνα, ενώπιον επιτροπής, η οποία θα επιλέξει έξι τουλάχιστον μονολόγους για να λάβουν μέρος στην τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί ενώπιον διαφορετικής επιτροπής και κοινού στον αρχαιολογικό χώρο της Ακαδημίας Πλάτωνος στις 25 και 26 Ιουνίου 2022.

 

Λεπτομερείς πληροφορίες για τον Διαγωνισμό παρέχονται στην ιστοσελίδα της Ένωσης, στη διεύθυνση 

https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1389/