Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Δωρεά ενός μεταχειρισμένου απορριμματοφόρου χωρητικότητας 20 κυβικών στο Δήμο Ναυπλιέων από την εταιρεία Κλειώ Μόρτογλου

 Δωρεά ενός μεταχειρισμένου απορριμματοφόρου MERCEDES BENZ-ECONIC χωρητικότητας 20 κυβικών στο Δήμο Ναυπλιέων από την εταιρεία Κλειώ Μόρτογλ...


 Δωρεά ενός μεταχειρισμένου απορριμματοφόρου MERCEDES BENZ-ECONIC χωρητικότητας 20 κυβικών στο Δήμο Ναυπλιέων από την εταιρεία Κλειώ Μόρτογλου.

Η απόφαση αποδοχής από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ναυπλιέων:

Η απόφαση

Το αίτημα για τη δωρεά του απορριμματοφόρου από την εταιρεία προς το Δήμο Ναυπλιέων, έγινε την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021, την προηγούμενη ημέρα Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος, είχε ζητήσει προσφορά για την προμήθεια ενός αναρροφητικού σαρώθρου χωρητικότητας 5 κυβικών από την εταιρεία ΜΟΡΤΟΓΛΟΥ ΚΛΕΙΩ, η οποία εταιρεία υποβάλει προσφορά την Παρασκευή 24 του μηνός και ο Δήμαρχος αναθέτει απευθείας χθες, τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021 στην εν λόγω εταιρεία έναντι του ποσού των 37.076,00 € την προμήθεια του αναρροφητικού σαρώθρου!!!

Δείτε την απόφαση για την απευθείας ανάθεση

Πιστεύουμε ότι ο Δήμαρχος θα πρέπει να μας εξηγήσει πώς συνέπεσαν, η δωρεά της εταιρείας με την απευθείας ανάθεση στην ίδια εταιρεία, κάτι που μπορεί να είναι προϊόν συνεννόησης, το οποίο όμως δεν έχει αναφερθεί στις αποφάσεις.

ArgolidaMagazine