Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά της ΑΕ Ερμιονίδας

   «Θεμέλια» για να συνεχιστεί με επιτυχίες και σε υγιείς βάσεις η πορεία της ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ μέσα στο 2022, αλλά και στα επόμενα χρόνια, μπ...

 

 «Θεμέλια» για να συνεχιστεί με επιτυχίες και σε υγιείς βάσεις η πορεία της ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ μέσα στο 2022, αλλά και στα επόμενα χρόνια, μπήκαν στη γενική συνέλευση του συλλόγου μας, που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (29/12) στο Γενικό Λύκειο Κρανιδίου.

Εκτός των άλλων, έγινε οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός για το 2021, και ακολούθως συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Στο πλαίσιο αυτό, τονίστηκε ότι ο σύλλογος είναι σε θέση να πραγματοποιήσει μεταγραφικές κινήσεις, που θα κριθεί πως είναι απαραίτητες να γίνουν, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, ώστε να είναι καλύτερη η πορεία της ομάδας μας στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, σε συνδυασμό με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό.

Το «παρών» έδωσαν σύσσωμη η νυν διοίκηση και φίλοι της ομάδας μας, που βοηθούν και οικονομικά τον σύλλογο.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου στις 15:00 ορίστηκε ο εκτός έδρας αγώνας Κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας της ομάδας μας κόντρα στον Πανναυπλιακό. Αρχικά είχε οριστεί για την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου της διοργάνωσης και θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ναυπλίου.

Ένωση Ερμιονίδας