Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Νέοι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ερμιονίδας

  Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. πρωτ. 10034/30.12.2021 Απόφαση Δημάρχου, την 1η Ιανουαρίου 2022 ξεκινούν την θητεία τους οι νέοι Αντιδήμαρχοι τ...

 

Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. πρωτ. 10034/30.12.2021 Απόφαση Δημάρχου, την 1η Ιανουαρίου 2022 ξεκινούν την θητεία τους οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ερμιονίδας.

Πέρασαν δύο και πλέον χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων μας, με σκληρή δουλειά και προσπάθεια, με στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία της Ερμιονίδας. Η μεγάλη πρόκληση για την ανάπτυξη του τόπου μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας, χρειάζεται αγώνες. Οι στόχοι, οι μελέτες και οι  προσπάθειες που γίνονται, καρποφορούν αποτελεσματικά με καθημερινή δουλειά.

Η στελέχωση στις θέσεις των Αντιδημάρχων, αποτελεί βασική προϋπόθεση για την καλή και εύρυθμη λειτουργία και διοίκηση των δήμων της εποχής μας.

Οι απερχόμενοι Αντιδήμαρχοι, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια για τον τόπο και τους πολίτες. Εργάστηκαν ακούραστα και πέτυχαν σημαντικά αποτελέσματα. Τους ευχαριστώ και εύχομαι να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά που έκαναν όλο αυτό το διάστημα από τις νέες θέσεις ευθύνης που θα τοποθετηθούν.

Οι οριζόμενοι Αντιδήμαρχοι έχουν ήδη δοκιμαστεί σε άλλες θέσεις και έχουν δουλέψει αποτελεσματικά. Εύχομαι να ανταποκριθούν και στις νέες προκλήσεις με δύναμη και αποφασιστικότητα.

Σκοπός είναι, μέσα από τις αλλαγές να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να εργασθούν σε νέες θέσεις ευθύνης.

Ο Δήμος Ερμιονίδας μας χρειάζεται όλους και κανένας δεν περισσεύει. Ο δρόμος για την υλοποίηση του προγράμματός μας είναι μακρύς και η δουλειά που έχουμε μπροστά μας, δεν σταματά.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί για την Ερμιονίδα μας, για τον τόπο που ζούμε και αγαπάμε!

Καλή Χρονιά, με υγεία, ευημερία, δημιουργικότητα!

Ο Δήμαρχος

Γιάννης Γεωργόπουλος

Απόφαση Δημάρχου – Ορισμός Αντιδημάρχων  https://ermionida.gr/apofasi-dimarchou-orismos-antidimarchon/