Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Δημοσκοπική συντριβή των υπουργών! - Πρωτόγνωρα ποσοστά αποδοκιμασίας, ακόμα και σε τηλεαστέρες!

  Πρωτόγνωρα ποσοστά αποδοκιμασίας, ακόμα και σε τηλεαστέρες! Το δημοσκοπικό χαστούκι στις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις π...


 Πρωτόγνωρα ποσοστά αποδοκιμασίας, ακόμα και σε τηλεαστέρες!

Το δημοσκοπικό χαστούκι στις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που διενεργεί το Μαξίμου, ήταν ηχηρό. Σε τέτοιο βαθμό που στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού εισηγήθηκαν ευθέως την επιτάχυνση των εκλογικών σχεδιασμών, προκειμένου να διατηρήσουν ένα αξιοπρεπές ποσοστό που θα επιτρέπει στον Κυριάκο Μητσοτάκη την πολιτική του επιβίωση για την επόμενη ημέρα. Έστω και ως αρχηγός της Ν.Δ., αφού σε περίπτωση συγκυβέρνησης είναι αδύνατον να είναι πάλι πρωθυπουργός.

Η δημοσκόπηση όμως της MRB είναι ένα πραγματικό ράπισμα για την συντριπτική πλειοψηφία των υπουργών. Ειδικά αυτών που παριστάνουν τους τηλεαστέρες. Το γεγονός ότι η δημοσκόπηση είναι δημοσιευμένη, δημιούργησε αλυσιδωτές αντιδράσεις και γκρίνιες, αφού τα πραγματικά ποσοστά αποδοχής πολλών προσώπων είναι ακόμα χαμηλότερα στην πραγματικότητα.

Οι μοναδικοί που διασώζονται είναι ο Νίκος Δένδιας, ο Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Βασίλης Κικίλιας.

B970F68E 1B9D 4315 9040 02A94EC8F1C7
Πλήρης κατάρρευση του υπουργικού συμβουλίου

Πλεύρης, Άδωνις και Βορίδης συγκεντρώνουν μία πρωτοφανή δυσαρέσκεια από το εκλογικό σώμα, γεγονός που αποτυπώνεται από τα ποσοστά αποδοκιμασίας τους. Ειδικά σε συνθήκες πανδημίας, όταν ο υπουργός υγείας και ο υπουργός ανάπτυξης επισύρουν την οργή του κόσμου, τότε ουδείς μπορεί να μιλά για κυβερνητική επιτυχία.

Ακόμα και τα ποσοστά του Κυριάκου Μητσοτάκη, του πρωθυπουργού που προστατεύθηκε όσο κανένας άλλος από τα ΜΜΕ, καταρρέουν. Οι αρνητικές γνώμες είναι πολύ περισσότερες από τις θετικές με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στην περίπτωση του Σπήλιου Λιβανού, ο οποίος συγκεντρώνει τις λιγότερες αρνητικές απόψεις, όμως το γεγονός της μη προβολής του, του έχει στερήσει τις τυχόν θετικές απόψεις του κόσμου.

Αναμένεται να δούμε εάν μετά την θετική για την Ελλάδα εξέλιξη από τις αποφάσεις της Ευρωπαΐκής Κεντρικής Τράπεζας, θα διατηρηθεί η άποψη του πρωθυπουργού και του Γρηγόρη Δημητριάδη για μη προσφυγή στις κάλπες, η εάν το δημοσκοπικό κύμα μεταβάλει τον σχεδιασμό επισπεύδοντας τις εκλογές.