Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Πολύς κόσμος, φίλοι του Παύλου Χρηστίδη στην ομιλία του στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου πριν από την κάλπη της Κυριακής (ΦΩΤΟ)

 Με την παρουσία του Βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά, του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων Ναυπλιέ...


 Με την παρουσία του Βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά, του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων Ναυπλιέων, του πρώην Αντινομάρχη Τάσου Χειβιδόπουλου, του Γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Λεωνίδα Κουτσογιάννη και πολλών φίλων του που κατέκλυσαν το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, πραγματοποιήθηκε απόψε η τελευταία ομιλία του υποψήφιου για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ Ναυπλιώτη Παύλου Χρηστίδη.

Ιδιαίτερα φορτισμένη η ατμόσφαιρα με όλους τους παρευρισκόμενους να εύχονται καλή επιτυχία στον Παύλο, ιδιαίτερα αγαπητό στο χώρο της νεολαίας.

Σχόλιο της ArgolidaMagazine: Όταν ξεκίνησε η διαδικασία των υποψηφιοτήτων για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ, μετά τον ξαφνικό χαμό της Φώφης Γεννηματά, οι περισσότεροι δεν είδαν με καλό μάτι την υποψηφιότητα του Παύλου Χρηστίδη, για τους δικούς του λόγους ο καθένας. Λίγοι πίστευαν ότι θα έφτανε μέχρι την ψηφοφορία της Κυριακής. Μόνο που ο Παύλος Χρηστίδης, με τη σεμνή προεκλογική του πορεία και την όλη παρουσία του, έδειξε ότι και τσαγανό έχει και αρχές και κυρίως απέδειξε σε όλους ότι μόνο τυχαία ή χαριστική δεν ήταν η τοποθέτηση του πριν πέντε χρόνια από τη Φώφη Γεννηματά στην εκπροσώπηση του Κινήματος. Καλή επιτυχία Παύλο.

Φωτογραφίες EUROKINISSI Βασίλης Παπαδόπουλος







Φωτογραφίες EUROKINISSI Βασίλης Παπαδόπουλος