Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Ηλιοφάνεια με κρύο και αραιές συννεφιές την Παρασκευή (video)

  Και το πρωινό της παραμονής των Χριστουγέννων θα είναι   αρκετά έως πολύ κρύο ,   κατά τη διάρκεια όμως της ημέρας ο  καιρός  θα μαλακώ...


 Και το πρωινό της παραμονής των Χριστουγέννων θα είναι αρκετά έως πολύ κρύο, κατά τη διάρκεια όμως της ημέρας ο καιρός θα μαλακώσει αλλά θα έχει κάποια σύννεφα στη βορειοδυτική Ελλάδα τα οποία θα καταφέρουν να δώσουν και κάποια τοπικά φαινόμενα. Στην υπόλοιπη χώρα θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια με λίγες αραιές συννεφιές.

Η Αττική θα έχει κάποιες τοπικές συννεφιές τις πρωινές ώρες, μέσα στην ημέρα όμως αυτές οι συννεφιές θα διαλυθούν και θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κάποιες τοπικές συννεφιές θα έχουμε τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 3 με 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη και στη Κεντρική Μακεδονία η μέρα θα ξεκινήσει με λίγες αραιές συννεφιές, πρόσκαιρα λίγο πιο πυκνές. Μέσα στην ημέρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με τοπικές συννεφιές μόνο σε Πέλλα Πιερία και Ημαθία στα ορεινά και το βράδυ λίγες τοπικές συννεφιές και πάλι. Οι άνεμοι και εδώ δυτικοί νοτιοδυτικοί στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 1 με 9 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

https://www.ertnews.gr/