Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Άρχισαν σήμερα οι προκαταρκτικές εργασίες από ειδικό κλιμάκιο του Yπουργείου Πολιτισμού στο Τελωνείο Ναυπλίου

 Η υπόσχεση του Γενικού Γραμματέα Πολιτισμού, Ναυπλιώτη Γιώργου Διδασκάλου, για το Τελωνείο Ναυπλίου, φαίνεται ότι παίρνει το δρόμο της άμεσ...


 Η υπόσχεση του Γενικού Γραμματέα Πολιτισμού, Ναυπλιώτη Γιώργου Διδασκάλου, για το Τελωνείο Ναυπλίου, φαίνεται ότι παίρνει το δρόμο της άμεσης υλοποίησης.

Σήμερα Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, πέντε ειδικευμένοι υπάλληλοι του Υπουργείου βρίσκονταν στο Τελωνείο για να ελέγξουν το χώρο και τις μετατροπές που πρέπει να γίνουν στις υπάρχουσες μελέτες.

Από τη συνομιλία που είχαμε μαζί τους, διαπιστώσαμε ότι ο Γιώργος Διδασκάλου έχει δώσει εντολή για την πρόταξη του έργου, ώστε μέχρι τέλος του μηνός να έχουν ολοκληρωθεί οι προκαταρκτικές αναγκαίες εργασίες, για να προχωρήσει στη συνέχεια το χρονοδιάγραμμα των κυρίως εργασιών.

Παράλληλα, μας είπαν ότι οι εργασίες στον Άγιο Νικόλαο συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει κυρίως η συντήρηση και αποκατάσταση του πολιτισμικού πλούτου που κρύβεται στο ναό, ενώ ξεκινούν και οι διαδικασίες υλοποίησης και των μελετών του κτηρίου Βίγγα στην Πλατεία Συντάγματος.

ArgolidaMagazine