Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Άργος: Η Ορκωμοσία του Δημάρχου Γιάννη Μαλτέζου και του Δημοτικού Συμβουλίου (εικόνες-βίντεο)

Με μεγάλη προσέλευση δημοτών και σε «πανηγυρική» ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου 2023 στην αίθουσα Μέγ...


Με μεγάλη προσέλευση δημοτών και σε «πανηγυρική» ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου 2023 στην αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος, η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Γιάννη Μαλτέζου, των Δημοτικών Συμβούλων, των προέδρων και μελών των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Άργους Μυκηνών. Την ορκωμοσία τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος.
Η νέα Δημοτική Αρχή και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα αναλάβουν καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου 2024 για τη Δημοτική θητεία 2024-2028.
Παρόντες ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, οι βουλευτές Γ. Ανδριανός και Α. Πουλάς, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Β. Σιδέρης ,Γ. Μπούνος,Τ. Γανώσης, οι δήμαρχοι  Ναυπλιέων Δ. Ορφανός , Επιδαύρου Τ. Χρόνης και Ερμιονίδας Γ. Γεωργόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φ. Δαμούλος, η πολιτευτής Ελένη Παναγιωτοπούλου και πολλοί δημότες.

Φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος