Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

670 Πασχαλινά αβγά έβαψαν οι εθελόντριες του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας για να προσφερθούν στους άπορους συμπολίτες μας

 Πάσχα και Ανάσταση χωρίς κόκκινα αβγά δε γίνονται, έτσι οι εθελόντριες του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, φρόντισαν από σήμερα να β...


 Πάσχα και Ανάσταση χωρίς κόκκινα αβγά δε γίνονται, έτσι οι εθελόντριες του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, φρόντισαν από σήμερα να βάψουν 670 για να προσφερθούν στους άπορους συμπολίτες μας.

Η αλληλεγγύη που εκφράζεται με κάθε τρόπο, ιδιαίτερα αυτό τον καιρό της πανδημίας και των δυσκολιών που επέφερε στη ζωή όλων, είναι συγκινητική και αξίζουν πολλά πολλά μπράβο και ευχαριστίες σε όλους όσους προσφέρουν ό,τι μπορεί ο καθένας, από την εθελοντική εργασία, τα τρόφιμα και τις δωρεές σε χρήμα.

Συντονιστής αυτής της τεράστιας ανθρωπιστικής προσπάθειας, ο ακούραστος και δραστήριος Παπα Λευτέρης, που εδώ και δώδεκα δεκατρία χρόνια, αγωνίζεται πολλές φορές απέναντι σε προβλήματα και αντιξοότητες, αλλά πάντα καταφέρνει να τα ξεπερνά και έτσι να λειτουργεί το Συσσίτιο άψογα για να παρέχει τις υπηρεσίες του.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες στο "Συσσίτιο της αγάπης" και για το παράδειγμα τους, κανένας άνθρωπος που έχει ανάγκη, να μη μείνει μόνος και πεινασμένος, κανείς χωρίς ένα χέρι βοήθειας, χωρίς ένα καλό λόγο, μια αγκαλιά.

Το μήνυμα των Παθών και της Ανάστασης του Ιησού, οδηγός και φάρος ελπίδας.

Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση.

ArgolidaMagazine