Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Στο Δρέπανο "τσακώνονται" ποιος θα καθαρίσει, σε άλλα Νεκροταφεία τα χορτάρια σκέπασαν τους τάφους

   Πριν λίγες μέρες είχαμε διαμάχη ανάμεσα σε εθελοντές και συνεργείο του Δήμου Ναυπλιέων σχετικά με το ποιος θα καθαρίσει το Νεκροταφείο το...

  

Πριν λίγες μέρες είχαμε διαμάχη ανάμεσα σε εθελοντές και συνεργείο του Δήμου Ναυπλιέων σχετικά με το ποιος θα καθαρίσει το Νεκροταφείο του Δρεπάνου. Τελικά, η υπόθεση έληξε, οι εθελοντές με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Δρεπάνου συνέχισαν και την επόμενη μέρα, αλλά πέραν τούτου, ουδέν.

 Προκαλεί έκπληξη λοιπόν, πώς ενώ στο Δήμο Ναυπλιέων υπάρχουν τόσα Νεκροταφεία, όσα και οι πρώην Κοινότητες που ανήκουν σ' αυτόν, περίπου 20, ουδείς φαίνεται να έχει δημοσιοποιήσει κάποιον καθαρισμό ή κάποια άλλη δραστηριότητα.

 Αυτό, οδηγεί σε δύο συμπεράσματα. Ή οι υπόλοιπες Κοινότητες καθαρίζουν με ταπεινότητα και χωρίς να το διατυμπανίζουν τα Νεκροταφεία τους, ή αδιαφορούν πλήρως γι' αυτά και περιμένουν τη Δημοτική παρέμβαση ώστε να ευπρεπιστούν. Θυμίζουμε ότι τα Νεκροταφεία ανήκουν στο Δήμο.


 Είναι δύσκολο να υπάρξει σαφής εικόνα αυτή τη στιγμή. Το μόνο που περιήλθε σε γνώση του Argolidamagazine.gr ήταν οι εικόνες που έφτασαν στο mail μας, από Νεκροταφείο του Δήμου Ναυπλιέων, σήμερα Μ. Τρίτη.

 Δημοσιεύουμε ορισμένες από αυτές, καθότι μερικές αποτελούν πραγματικό όνειδος να έρθουν σε δημόσια θέα, αλλά και μεγάλη προσβολή προς τους νεκρούς, διαρκούσης μάλιστα της Μεγάλης Εβδομάδας, όπου -υποτίθεται- όλοι περιποιούνται τους τάφους των δικών τους ανθρώπων.