Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Σοβαρότητα, συγκέντρωση και πάθος έφεραν το "διπλό" στο Γύθειο που δίνει στην Ένωση Ερμιονίδας αισιοδοξία για τη συνέχεια

    Η Ένωση Ερμιονίδας πρόλαβε να καλύψει τους τρεις βαθμούς της ήττας από τον ΠΑΟ Ρουφ, πριν συμπληρωθεί καλά καλά μια εβδομάδα. Κι αυτό εί...

 




 Η Ένωση Ερμιονίδας πρόλαβε να καλύψει τους τρεις βαθμούς της ήττας από τον ΠΑΟ Ρουφ, πριν συμπληρωθεί καλά καλά μια εβδομάδα. Κι αυτό είναι ένα σημάδι σωστής -ποδοσφαιρικά- συμπεριφοράς, που δείχνει ζωντανό οργανισμό, υγεία και βάθος στην ποιότητα αντίδρασης.



  Η διαφαινόμενη "ηρεμία" που λέγαμε στην αναφορά του παιχνιδιού στο Γύθειο, προϊδέαζε πως το αποτέλεσμα δεν θα ήταν αρνητικό. Η ανάλυση όλων των δυσκολιών που θα συναντούσε η ομάδα φαίνεται πως συνέτεινε στη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο έπακρο. Όταν οι οδηγίες από τον πάγκο είναι σαφείς και η ανταπόκριση μέσα στο γήπεδο ολοκληρωμένη, τότε το θετικό αποτέλεσμα συμβαίνει στις εννέα από τις δέκα φορές. Η μία, είναι στη δικαιοδοσία της λεγόμενης "ομορφιάς" του ποδοσφαίρου.

  Από την αρχή του παιχνιδιού, έγινε ξεκάθαρο ότι το αποτέλεσμα θα το καθόριζε η Ένωση. Μπήκε στο γήπεδο πολύ καλύτερα, δημιούργησε ευκαιρίες, πήρε την πρωτοβουλία και περιόρισε πολύ τις διαθέσεις των γηπεδούχων. Ο Λάλας απείλησε γρήγορα στο δεκάλεπτο, ο τερματοφύλακας του Γυθείου, πρόλαβε.

  ΟΙ γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν. Η Ένωση μπόρεσε να ελέγξει άμεσα την όποια επιθετικότητα και άρχισαν να απειλούν, πρώτα με τον Αντωνακόπουλο, που είχε σουτ στο δοκάρι, πάλι με τον ίδιο παίκτη λίγα λεπτά αργότερα για να κλείσει το ημίχρονο με μια φοβερή ευκαιρία με τον Λάλα που έσωσε τελευταία στιγμή αμυντικός πάνω στη γραμμή.

  Στο 55' άνοιξε το σκορ με τον Τριμπόνια, μετά από σουτ του Αντωνακόπουλου στο δοκάρι Την προσπάθεια να αντιδράσουν οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκε ο Αντωνακόπουλος, που έκανε με σουτ το 0-2. 

 Λίγο πριν το τέλος, πέναλτυ που κέρδισε το Γύθειο έδωσε την ευκαιρία στον Πονηρό να κρατήσει με ωραία επέμβαση το μηδέν. Λίγο αργότερα όμως, το Γύθειο στο 94' κατάφερε να μειώσει, χωρίς όμως να συμβεί τίποτε το αξιοσημείωτο στη συνέχεια.

Πανγυθεατικός : Myrta, Πραστός, (61΄Ζαραφέτας ),Καρμοίρης,

 (65΄Μπουτσικάρης), Γιαννόπουλος, Ρασσιάς, Παναγόπουλος, Μιχελάκος.

 Σαμπατάκος, Σουκούλη, Selmanaj, (76΄Βασιλούνης), Μπερδούσης (61΄Πανταζής).

Ερμιονίδα (Θ.Στάικος): Πονηρός, Διαμαντόπουλος, Ν.Μερτύρης, Τζιέρης,

 Βιρβίλης, Λαζάρου, Τριμπόνιας. (70΄Τριμπόνιας), Τανουσάι, Αντωνακόπουλος,

 Μαρίνης, Λαλάς ( 85΄Αντωνόπουλος).