Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η επιλεκτική χρηματοδότηση της ΔΕΥΑΝ σε ιστοσελίδες για καταχώρηση δελτίων τύπου και ευχές Χριστουγέννων

Γράψαμε προχθές, εδώ , για την απαράδεκτη από κάθε άποψη τακτική του αποκλεισμού όσων Μέσων Ενημέρωσης και Ιστοσελίδων, δε θεωρούνται φιλικέ...


Γράψαμε προχθές, εδώ, για την απαράδεκτη από κάθε άποψη τακτική του αποκλεισμού όσων Μέσων Ενημέρωσης και Ιστοσελίδων, δε θεωρούνται φιλικές προς τη Δημοτική Αρχή και τον Πρόεδρο της χρεοκοπημένης ΔΕΥΑΝ, να μοιράζει πάλι Δημοτικό χρήμα από αυτό που εισπράττει η Επιχείρηση από τους Δημότες για την ύδρευση και αποχέτευση.

Ζητήσαμε δημόσια από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ κύριο Γιώργο Καχριμάνη, να μας πει ποια κριτήρια υπάρχουν για την επιλογή, αλλά απάντηση δεν πήραμε.

Όπως λοιπόν είχαμε δεσμευτεί, επανερχόμαστε με τις ιστοσελίδες που έλαβαν χρήματα, χωρίς να αναφέρουμε ολόκληρα τα ονόματα, γιατί σκοπός μας δεν είναι να στοχοποιήσουμε ανταγωνιστικές ιστοσελίδες, αλλά να κρίνουμε τη Δημοτική Αρχή για τον τρόπο που χρησιμοποιεί το Δημοτικό χρήμα.

Άλλωστε στη Διαύγεια υπάρχουν όλα τα στοιχεία για όποιον ενδιαφέρεται.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑΝ ΣΤΑ ΜΜΕ - ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 

Κ. Π. 372 Ευρώ

Α. Γ. 372 Ευρώ

Γ.Ρ. Ε.Μ. ΟΕ 372 Ευρώ

Σ. Π. 372 Ευρώ

Δ. Γ. 372 Ευρώ

Κ. Ε. 372 Ευρώ

Τ. Π. 300 Ευρώ

Εμείς από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε τα Δελτία Τύπου της ΔΕΥΑΝ και όποια άλλη πληροφορία έχουμε, αρέσει δεν αρέσει στον Πρόεδρό της, με μόνο γνώμονα την ενημέρωση των πολιτών και τον έλεγχο της σπατάλης του Δημοτικού χρήματος, με επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις.

ArgolidaMagazine