Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

25.000 Ευρώ κατέβαλε ο Δήμος Ναυπλιέων στη «ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ» με την έγκριση της Σύμβασης

 Χθες 27 Απριλίου 2022 δια τηλεφώνου εγκρίθηκε κατεπειγόντως από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων, η Σύμβαση με τη «ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΥΝΟ...

 Χθες 27 Απριλίου 2022 δια τηλεφώνου εγκρίθηκε κατεπειγόντως από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων, η Σύμβαση με τη «ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ» και σήμερα 28 Απριλίου 2022, ολοκληρώθηκαν σε χρόνο ρεκόρ οι διαδικασίες, η ανάρτηση στη Διαύγεια και πληρώθηκαν κιόλας τα πρώτα 25.000 Ευρώ!!!

Παρά τις αντιδράσεις της Αντιπολίτευσης, πλην του Τάσου Σαλεσιώτη που ψήφισε θετικά, η παράταξη του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου προχώρησε στην ψήφιση της συμφωνίας, χωρίς να δοθούν εξηγήσεις και να απαντηθούν ερωτήματα και απορίες που δημιουργήθηκαν από μια συμφωνία, που όπως αναφέρεται στην απόφαση, είχε ήδη καταρτιστεί και υπογραφεί από τις 5 Ιανουαρίου 2022, χωρίς κανείς και ιδιαίτερα το Δημοτικό Συμβούλιο να έχει από τότε την οποιαδήποτε γνώση για το περιεχόμενό της, το οποίο έγινε γνωστό μόλις χθες.

Λυπηρά φαινόμενα περιφρόνησης και πλήρους απαξίωσης των Δημοτών και των εκπροσώπων του, από το Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή.

Δείτε και την προχθεσινή μας ανάρτηση, Αντιδράσεις και ερωτηματικά προκαλεί στο Ναύπλιο η Σύμβαση με τη «ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ»

Δημοσιεύουμε ολόκληρη την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και το ένταλμα πληρωμής των 25.000 Ευρώ:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμός Απόφ. 89 /2022 ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

 Αναρτητέα στο Διαύγεια

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ

14 ης/ 27-04-2022 ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων συνήλθε σήμερα Τετάρτη 27Απριλίου 2022 και από ώρα 12:00 έως 14:30 σε δια περιφοράς τακτική συνεδρίαση (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου ), ύστερα από την με αρ.πρ.6374/21-4-2022 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κου. Αυγουστόπουλου Σταύρου, η οποία γνωστοποιήθηκε με email και δημοσιεύθηκε νόμιμα, κατ’ εφαρμογή: 1) των διατάξεων: α) του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκαν με τις όμοιες του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 και ισχύουν, β) του άρθρου 69 του Ν. 3852/2010, γ) του άρθρου 67 του Ν. 4830/2021 και 2) της αρ. 643/21 (αρ. πρωτ. 69472/24-9-2021) εγκυκλίου του ΥΠ.ΕΣ.

Διαπιστώθηκε από τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου κ. Σταύρο Αυγουστόπουλο ότι υπήρχε νόμιμη απαρτία, αφού σε σύνολο τριάντα τριών (33) μελών συμμετείχαν είκοσι επτά (27) Δημ.Σύμβουλοι, οι εξής:

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ 1. Πρόεδρος : Αυγουστόπουλος Σταύρος 2. Αντιπρόεδρος: Θεοδωρακίδης Παναγιώτης 3. Γραμματέας: Μπικάκης Νικόλαος 4. Ράλλη –Πιτσάκη Μαρία 5. Καχριμάνης Γεώργιος 6. Λυκομήτρος Αλέξανδρος 7. Δρούγκας Γεώργιος 8. Γαβρήλος Σταύρος 9. Χρόνης Νικόλαος 10. Αναστασίου-Σμυρναίου Κωνσταντίνα 11. Ζέρβας Χρήστος 12. Χελιώτης Κωνσταντίνος 13. Ζαφείρης Αναστάσιος 14. Λέντζος Παναγιώτης 15. Καρέλης Χρήστος 16. Ρούτουλας Κωνσταντίνος 17. Λεβεντογιάννης Ευάγγελος 18. Αναγνωσταράς Παναγιώτης 19. Περράκης Γεώργιος 20. Σαλεσιώτης Αναστάσιος 21. Γκόνης Κωνσταντίνος 22. Αλημπέρτη Μαρία 23. Μπαρού Ραφαήλ 24. Μπακέας Δημήτριος 25. Λαμπρόπουλος Ευάγγελος 26. Καραγιάννης Δημήτριος 27. Δικαίος Γεώργιος

Δικαιολογημένα απόντες: Μπούνος Ιωάννης, Μπουζαλάς Γεώργιος, Νικολάου Κωνσταντίνος, Δήμας Ανδριανός, Καρμανιόλας Γεώργιος και Κατερινάκος Χαράλαμπος-Βασίλειος.

Πρακτικό τηρήθηκε από την δημ. υπάλληλο κα. Σπηλιοπούλου Μαρία.

Ο κ. Πρόεδρος εισηγούμενος το 1o θέμα ημερήσιας διάταξης περί «έγκρισης συμφώνου συνεργασίας του Δήμου Ναυπλιέων, της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία «ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ » και της Περιφέρειας Πελοποννήσου» έθεσε υπόψη του Σώματος το αρ. εισ. πρ. 192/7-1-2022 σύμφωνο συνεργασίας και το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι, ως εξής:

ΤΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ

αφ’ ενός μεν 1) το νπδδ με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ», που εδρεύει στο Ναύπλιο στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου αρ. 34, όπως νόμιμα εκπροσωπείται από το Δήμαρχο Δημήτριο Κωστούρο (εφεξής: Ναύπλιο),

αφ' ετέρου δε 2) η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ», με Α.Φ.Μ: 996739298, που εδρεύει στο Ναύπλιο στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου αρ. 34, όπως νόμιμα εκπροσωπείται από τον Πρόεδρό της Ζόραν Ραντόισιτς (Zoran Radojicic) (εφεξής: Μ.Σ.Χ)

και εκ τρίτου

3) το νπδδ με την επωνυμία «Περιφέρεια Πελοποννήσου», με έδρα την Τρίπολη στην Πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου και ΑΦΜ 998037420, όπως νόμιμα εκπροσωπείται από τον Αντιπερκρερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζο,

4) το νπιδ με την επωνυμία «Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος», με έδρα την Αθήνα στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου αρ. 56 και ΑΦΜ: 090068550, όπως νόμιμα εκπροσωπείται από τον Πρόεδρό της Κωνσταντίνο Γκαντή,

συμφωνούν από κοινού και συνυπογράφουν, στις 5 Ιανουάριου 2022 στο Ναύπλιο, τη παρακάτω συμφωνία:

ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

I Περιεχόμενο Συμβάσεως

Αρθρο 1ο

Τα Συμβαλλόμενα Μέρη με το παρόν συμφωνούν ότι αντικείμενο της παρούσας Σύμβασης είναι ο καθορισμός των προϋποθέσεων ώστε ο Δήμος Ναυπλιέων, Ελλάδα, να αποτελέσει τον τόπο στέγασης των κεντρικών γραφείων της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης για περίοδο 3 (τριών) ετών από την υπογραφή της παρούσας Σύμβασης.

II Υποχρεώσεις του Ναυπλίου

Αρθρο 2°

1. Να παρέχει έναν επαρκή επαγγελματικό χώρο (περίπου 50 τ.μ.) πλήρως εξοπλισμένο και επιπλωμένο για την στέγαση των κεντρικών γραφείων της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης.

2. Να παρέχει, με δικά του έξοδα, έναν (1) διοικητικό υπάλληλο για την εκτέλεση διοικητικών- υλικοτεχνικών εργασιών και υποχρεώσεων σχετικά με τις δραστηριότητες της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης.

3. Να παρέχει με δικά του έξοδα:

- την μεταφορά του Προέδρου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης από το Αεροδρόμιο της Αθήνας στο Ναύπλιο και αντίστροφα

- τη διαμονή του Προέδρου και της Εκτελεστικής Επιτροπής στο Ναύπλιο μία φορά το έτος για περίοδο τριών (3) ημερών

4. Σε περίπτωση διοργάνωσης Εκτάκτου Συνεδρίου (Κονγκρέσου) της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης στο Ναύπλιο, το «Ναύπλιο» οφείλει να παρέχει για τα μέλη του Κονγκρέσου με δικά του έξοδα:

- τη μεταφορά από το Αεροδρόμιο της Αθήνας προς το Ναύπλιο και αντίστροφα

- τη διαμονή για περίοδο 3 (τριών) ημερών

5. Κάθε έτος, μέχρι την 31η Ιανουάριου, μέχρι τη λήξη της παρούσας Σύμβασης, το «Ναύπλιο» οφείλει να καταθέτει σαράντα πέντε χιλιάδες ευρώ (45.000,00 €) στο τραπεζικό λογαριασμό της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης

III Υποχρεώσεις της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης (Μ.Σ.Χ)

Αρθρο 3°

1. Να εφαρμόσει την Απόφαση του Κονγκρέσου της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, η οποία πάρθηκε στις 4 Ιουλίου 2019, για μεταφορά της κεντρικής έδρας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαίρισης στο Ναύπλιο.

2. Υπό τους όρους που θέτει η ίδια (η Μεσογειακή Συνομοσπονδία Χειροσφαίρισης), θα πρέπει να διοργανώνει ένα αθλητικό γεγονός στο Ναύπλιο ( Πρωταθλήματα της Μ.Σ.Χ, αθλητικά γεγονότα για την Παράκτια .Χειροσφαίριση , σεμινάρια Διαιτητών ( υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης), συναντήσεις, συνέδρια κ.λπ.).

3. Να διασφαλίσει την παρουσία των εκπροσώπων του Ναυπλίου σε όλα τα γεγονότα ανά τον κόσμο και να προωθήσει και να προάγει την πόλη του Ναυπλίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΙV Εμπιστευτικότητα των Δεδομένων

Αρθρο 4°

Τα Συμβαλλόμενα Μέρη πρέπει να διατηρήσουν εμπιστευτικά όλα τα έγγραφα και τις πληροφορίες που θα χρησιμοποιηθούν για την υπογραφή της παρούσας.

V Αποζημίωση

Άρθρο 5ο

Σε περίπτωση που οιοδήποτε από τα Συμβαλλόμενα Μέρη, με εξαίρεση τις περιπτώσεις «ανωτέρας βίας», δεν ακολουθήσει τις διατάξεις της παρούσας Συμβάσεως ή σε περίπτωση που οι ενέργειές του θέσουν υπό αμφισβήτηση την επιτυχία του άλλου Μέρους, το Μέρος αυτό είναι υποχρεωμένο να παρέχει χρηματική αποζημίωση στο ύψος των προκληθεισών οικονομικών και υλικών ζημιών.

VI Καταγγελία της Συμβάσεως

Αρθρο 6°

Η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί και να πάψει να ισχύει οιαδήποτε στιγμή με αμοιβαία έγγραφη συγκατάθεση όλων των Συμβαλλόμενων Μερών.

Οιοδήποτε Συμβαλλόμενο Μέρος δύναται μονομερώς να καταγγείλει τη Σύμβαση εγγράφως, χωρίς να αναφέρει τους λόγους, για τους οποίους το ένα συμβαλλόμενο μέρος υποχρεούται να ειδοποιήσει εγγράφως το άλλο συμβαλλόμενο μέρος με προθεσμία ειδοποίησης 90 ημερών.

Οιοδήποτε συμβαλλόμενο μέρος μπορεί να καταγγείλει μονομερώς εγγράφως την παρούσα σύμβαση χωρίς να τηρήσει την προθεσμία ειδοποίησης μόνο σε περίπτωση που το άλλο μέρος υπέπεσε σε σοβαρή παραβίαση της παρούσας Συμβάσεως και σε παραβίαση των ορθών επιχειρηματικών πρακτικών.

VII Προσωρινή Ισχύς της Συμβάσεως

Αρθρο 7°

Η παρούσα Σύμβαση υπογράφεται για περίοδο 3 (τριών) ετών και η ισχύς της εκκινεί από την ημέρα υπογραφών των Συμβαλλόμενων Μερών

VIII Επίλυση Διαφορών

Άρθρο 8ο

Τα Συμβαλλόμενα Μέρη συμφωνούν πως οιαδήποτε διαφορά προκύψει, θα επιλυθεί φιλικά, και όταν αυτό δεν είναι δυνατό, οι διαφορές εξ αυτής της συμφωνίας υπάγονται, κατόπιν συμφωνίας των εδώ συμβαλλομένων, στην αρμοδιότητα των δικαστηρίων του Ναυπλίου.

IX Αλλαγές και Τροποποιήσεις της Παρούσας Συμβάσεως

Αρθρο 9°

Οι αλλαγές και τροποποιήσεις της παρούσας Συμβάσεως θα είναι έγκυρες μόνο σε περίπτωση που αποτυπωθούν εγγράφως.

Χ Ενδιάμεσες και Τελικές Διατάξεις

Αρθρο 10°

Για οιοδήποτε ζήτημα δεν ρυθμίζεται με την παρούσα Σύμβαση, θα ισχύουν οι εκάστοτε ανάλογες διατάξεις του Νόμου σε ισχύ.

Αρθρο 11°

Η Περιφέρεια της Πελοποννήσου και Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, ως συνυπογράφοντα Μέρη, μετέχουν στην Παρούσα Σύμβαση υπό το Συμβαλλόμενο Μέρος «Ναύπλιο».

Αρθρο 12°

Το Συμβαλλόμενο Μέρος «Ναύπλιο» και οι συνυπογράφοντες πρέπει να ορίσουν τις μεταξύ τους σχέσεις με ξεχωριστή Συμφωνία/ Σύμβαση.

Άρθρο 13ο

Τα Συμβαλλόμενα Μέρη διάβασαν τις διατάξεις της παρούσας Σύμβασης, και συνεπώς με την υπογραφή της παρούσας, αποδέχονται όλα τα δικαιώματα και υποχρεώσεις που γεννούνται από την παρούσα.

Αρθρο 14°

Η παρούσα Σύμβαση καταρτίστηκε σε 8 (οκτώ) αντίγραφα, με το κάθε υπογράφον μέρος και υπογράφοντα να λαμβάνει από 2 (δύο) για δική τους χρήση.

Η πρωτότυπη Σύμβαση καταρτίστηκε στην αγγλική γλώσσα. Σε περίπτωση ανάγκης, η πρωτότυπη Σύμβαση δύναται να μεταφραστεί στην ελληνική γλώσσα από οιοδήποτε πρόσωπο, στο οποίο παρέχεται η εκ του νόμου δυνατότητα του μεταφράζειν. Σε περίπτωση διαφορών, θα επικρατήσει η Πρωτότυπη σύμβαση καταρτισμένη στην αγγλική γλώσσα. ·

Μ.Σ.Χ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

Ζόραν Ραντόισιτς Δημήτριος Κωστούρος

ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ

1. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Ιωάννης Μαλτέζος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας

2. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κωνσταντίνος Γκαντής Πρόεδρος Δ.Σ.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I

Στο Ναύπλιο σήμερα την 5η Ιανουάριου 2022, οι παρακάτω συμβαλλόμενοι:

1) το νπδδ με την επωνυμία «Δήμος Ναυπλίου», που εδρεύει στο Ναύπλιο και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Δήμαρχο Ναυπλίου, έχει δε ΑΦΜ 998142361,

2) το νπδδ με την επωνυμία «Περιφέρεια Πελοποννήσου», που εδρεύει στην

Τρίπολη και εκπροσωπείται νόμιμα στην παρούσα από τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, έχον δε ΑΦΜ 998037420 και

3) το νπιδ με την επωνυμία «Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος», που εδρεύει στην Αθήνα στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου αρ. 56 και εκπροσωπείται νόμιμα από τον πρόεδρό της, ΑΦΜ: 090068550,

σε συνέχεια της από 5-1-2022 σύμβασης μεταξύ της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως και των εδώ συμβαλλομένων, οι οποίοι αποτελούν την ελληνική πλευρά, με αντικείμενο τη μεταφορά της έδρας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως στο Ναύπλιο, συμφωνούν τα ακόλουθα:

1) Το ποσό της οικονομικής ετήσιας συνεισφοράς της ελληνικής πλευράς ανέρχεται σε ποσό σαράντα πέντε χιλιάδων ευρώ (45.000,00€), το οποίο αναλαμβάνουν την υποχρέωση να καταβάλουν μέχρι την 31η Ιανουάριου κάθε έτους για τα επόμενα τρία έτη, κατανέμεται ως εξής: α) ο Δήμος Ναυπλίου καταβάλλει ποσό είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ (25.000,006), β) Η Περιφέρεια Πελοποννήσου καταβάλλει ποσό δέκα χιλιάδων (10.000,00€), γ) η ΟΧΕ καταβάλλει ποσό δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000,00€).

2) Ως προς την υλικοτεχνική υποδομή, την έδρα και τη συνδρομή γραμματείας την αναλαμβάνει ο Δήμος Ναυπλίου.

3) Σκοπός της όλης σύμβασης μεταφοράς της έδρας είναι, μεταξύ πολλών, η διάδοση της χειροσφαίρισης και του αθλητικού ιδεώδους. Στα πλαίσια αυτά προβλέπεται και η διοργάνωση εκδηλώσεων και αγώνων και άλλων διοργανώσεων, οι οποίες θα διεξάγονται στο Ναύπλιο αλλά και σε ολόκληρη την Αργολίδα και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για τις οποίες άλλωστε καταβάλλεται το ύψος της συμμετοχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

4) Κατά τα λοιπά, αναφέρονται τα συμβαλλόμενα μέρη στην ήδη υπογραφείσα από 5-1-2022 σύμβαση με την Μεσογειακή Συνομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως. Οποιοδήποτε άλλο Θέμα ήθελε ανακύψει μεταξύ των μερών θα λύνεται μεταξύ τους με καλή πίστη και διαβούλευση.

Ταύτα συνομολογησάντων των μερών, υπογράφεται μεταξύ τους η παρούσα ως ακολούθως:

ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Kαλείται το Σώμα να αποφασίσει σχετικά.

Το Δημ.Συμβούλιο αφού έλαβε υπόψη το αρ. εισ. πρ. 192/7-1-2022 σύμφωνο συνεργασίας του Δήμου Ναυπλιέων, της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία «ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ », το από 5/1/2022 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι, το αρ. εισ. πρ.6469/27-4-2022 έγγραφο της Λαϊκής Συσπείρωσης, την ισχύουσα νομοθεσία τις διατάξεις του άρθρου 65,67 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει και του άρθρου 10 παρ.1 της πράξης Νομοθετικού περιεχομένου (ΦΕΚ 55/τ. Α /11-3-2020) και μετά από την σύμφωνη γνώμη των συμμετεχόντων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι κατά πλειοψηφία

(Μειοψηφούντων των Δημοτικών Συμβούλων κκ Γκόνη Κωνσταντίνου, Αλημπέρτη Μαρίας, Αναγνωσταρά Παναγιώτη, Περράκη Γεωργίου, Μπικάκη Νικολάου, Μπαρού Ραφαήλ, Λαμπρόπουλου Ευαγγέλου και Δικαίου Γεωργίου, οι οποίοι καταψήφισαν)

Αριθμός Απόφασης 89/2022

1. Εγκρίνει το υπογεγραμμένο σύμφωνο συνεργασίας του Δήμου Ναυπλιέων, της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με την επωνυμία «ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ » και της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Παραρτήματος Ι, ως εκτέθηκαν αναλυτικά ανωτέρω και αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας.

2. Εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο κ. Κωστούρο Δημήτριο να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σαλεσιώτης Αναστάσιος ψήφισε ΛΕΥΚΟ.

AΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΝΑΥΠΛΙΟ, 28-04-2022

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ