Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Εγκαίνια του τουριστικού περιπτέρου στο Ναύπλιο (εικόνες)

   Τα επίσημα εγκαίνια του τουριστικού περιπτέρου που λειτουργεί στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 30 Απριλίου από τον Περ...

 

 Τα επίσημα εγκαίνια του τουριστικού περιπτέρου που λειτουργεί στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 30 Απριλίου από τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα. 

Παρόντες  ο Βουλευτής Γιάννης Ανδριανός ,ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού 'Αννα Καλογεροπούλου,  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας  Φώτης Δαμούλος, ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥ Γιάννης Μαλτέζος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Βασίλης Σιδέρης, Γιάννης Ματζούνης, Τάσος Γανώσης, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κωνσταντίνα Αναστασίου- Σμυρναίου, η πολιτευτής Ελένη Παναγιωτοπούλου, δημοτικοί σύμβουλοι.

Στόχος της λειτουργίας του  περιπτέρου είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών τουριστικής πληροφόρησης και προβολής του Ναυπλίου και της Αργολίδας γενικότερα, ως προορισμού φιλικού προς τον επισκέπτη, όλες τις εποχές του χρόνου.

Ο επισκέπτης θα μπορεί να αναζητήσει πληροφορίες για τα σημεία ενδιαφέροντος του στην περιοχή (αξιοθέατα, μνημεία, μουσεία) καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες διαμονής, σίτισης ή επιμέρους δραστηριοτήτων (περιπατητικές διαδρομές, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα.

 Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος