Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ναύπλιο : Εγκαίνια του 7ου Mediterranean Yacht Show (εικόνες)

  Εγκαινιάστηκε από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού  Μιχάλη Σκουλικίδη , τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο κα...

 


Εγκαινιάστηκε από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού  Μιχάλη Σκουλικίδη , τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και  τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ευάγγελο Κυριαζόπουλο η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στο λιμάνι του Ναυπλίου σήμερα 30 Απριλίου.

Παρόντες  ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας ,ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός ,ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού 'Αννα Καλογεροπούλου, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου Τ. Ζαφείρης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας  Φώτης  Δαμούλος, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Π. Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥ Γιάννης Μαλτέζος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Βασίλης Σιδέρης, Γιάννης Ματζούνης, Τάσος Γανώσης, η αντιδήμαρχος Τουρισμού Κωνσταντίνα Αναστασίου- Σμυρναίου, η πολιτευτής Ελένη Παναγιωτοπούλου, δημοτικοί σύμβουλοι και επαγγελματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό.

Το Mediterranean Yacht Show, διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου και  προσφέρει την ευκαιρία σε ένα διεθνές κοινό charter brokers να δουν από κοντά τα σκάφη που είναι διαθέσιμα προς ναύλωση στην Ελλάδα και σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, να γνωρίσουν τα πληρώματά τους και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρουν.
Οι προσδοκίες για το 7ο Mediterranean Yacht Show είναι  υψηλές, ένας μεγάλος αριθμός σκαφών έχει"παραταχθεί" στο λιμάνι του Ναυπλίου και πλήθος charter brokers  φτάνουν από κάθε γωνιά του πλανήτη.
Το Mediterranean Yacht Show θα φιλοξενηθεί στο λιμάνι του Ναυπλίου από τις 30 Απριλίου έως 4 Μαΐου 2022 .
Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος