Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Πέθανε ο παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και προπονητής Κώστας Καραπατής

  Πιο φτωχό το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την απώλεια του   Κώστα Καραπατή   σε ηλικία 93 ετών.   Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Βετερ...

 Πιο φτωχό το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την απώλεια του Κώστα Καραπατή σε ηλικία 93 ετών. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς αποτίει φόρο τιμής και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θρυλικού Κώστα Καραπατή, του μεγάλου διεθνούς τερματοφύλακα της ομάδας-θρύλος της δεκαετίας του 1950 με την οποία κατέκτησε 5 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα, ενώ ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Σημαντική ήταν επίσης η προπονητική σταδιοδρομία του που εκτός των πολλών ομάδων που εργάσθηκε με επιτυχία ήταν και προπονητής της εθνικής ομάδας. Ο Σύνδεσμός μας θα παραστεί και θα καταθέσει στεφάνι στην εξόδιο ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Απριλίου και ώρα 11:30 πμ στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην οδό Ρηγίλλης στην Αθήνα.

Τιμή και δόξα στην θρυλική μορφή του Κώστα Καραπατή».

https://www.ertnews.gr/