Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αναδεικνύεται απόψε το ζευγάρι του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας / Λαμία - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

  Ανοιχτά σε κάθε πρόβλεψη παρέμειναν και τα δύο ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τα πρώτα παιχνίδια, οπότε οι σημερι...

 Ανοιχτά σε κάθε πρόβλεψη παρέμειναν και τα δύο ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τα πρώτα παιχνίδια, οπότε οι σημερινοί επαναληπτικοί θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για τις ομάδες που θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό.

Στο «Αθανάσιος Διάκος» (18:00),ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το προβάδισμα που πήρε από το πρώτο ματς, χάρη στο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη (1-0).

Ωστόσο, δύο φορές τα τελευταία χρόνια η Λαμία κατάφερε να αποκλείσει τους «πράσινους», με την ομάδα του Τζανλούκα Φέστα να δικαιούται να ονειρεύεται πως μπορεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της, να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου.

 Το 0-0 της Τούμπας στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό κράτησε σε τεντωμένο σκοινί τις ισορροπίες στο ζευγάρι κι επέκτεινε τα αρνητικά σερί των δυο ομάδων, που θα λύσουν τις διαφορές τους απόψε (20:00), στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» παρέμειναν χωρίς νίκη για τέταρτο παιχνίδι σε εγχώριες διοργανώσεις (τρεις ισοπαλίες, μια ήττα), οι δε «ασπρόμαυροι» για πέμπτο αγώνα εντός κι εκτός συνόρων, καθώς της «λευκής» ισοπαλίας στη Θεσσαλονίκη είχαν προηγηθεί τέσσερις συνεχείς ήττες.

https://www.naftemporiki.gr/