Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Γ Εθνική: ο Φοίνικας Επιδαύρου νίκησε 2-0 τον Αίαντα Γαστούνης

  Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και επικρατώντας άνετα επί του Αίαντα Γαστούνη...

 

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και επικρατώντας άνετα επί του Αίαντα Γαστούνης με σκορ 2-0.

Το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο αν οι ποδοσφαιριστές μας ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια.

Στο 40’ το πρώτο γκολ για την ομάδα μας μετά από ωραία σέντρα από αριστερά από τον Καρέλη, ο Μπιτζής πλάσαρε ο τερματοφύλακας Κουτρουμπής απέκρουσε ενστικτωδώς και στην επαναφορά ο Λαθούρης άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Στο 59’ το δεύτερο γκολ μετά από κλέψιμο της μπάλας του Μπιτζή από τον αμυντικό,ο επιθετικός μας εστείλε την μπάλα στα δίχτυα με πολύ ωραίο γωνιακό πλασέ στον ανήμπορο να αντιδράση τερματοφύλακα της αντιπάλου ομάδος κάνοντας το τελικό 2-0.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την πολύ καλή απόδοση και την νίκη.

Προχωράμε ταπεινά!!

ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Δ Κρεμμύδας): Διασσινός, Μούγιος, Καρέλης, Κάπλατζης Χ, Τριμπόνιας, Κουιμέλης,Κάπλατζης Π (89’ Καλογεράκης)Μερκούρης ( 77’ Γκουριώτης)Μπιτζής (83’Δαρδάνης)Λαθούρης (89’ Μπούκουρης) Γεωργίου (77’ Παπαγεωργίου)

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ( Α.Γαβριλόπουλος) Κουτρουμπής, Χριστοφοράτος (72’Καραγιωργας)Κάρδαρης, Ριαντι, Βατσης, Τσακοπιακος, Σταθάτος ,Κουλουρης(75’Βραμπι)Παπαχριστόπουλος (59’Φερεκιδης) Παπασωτηρίου.