Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αλέξης Τσίπρας κατά την έξοδό του από το Προεδρικό Μέγαρο: «Ο πρωθυπουργός των υποκλοπών, της εκτροπής και της συγκάλυψης οφείλει να παραιτηθεί»

  «Ο πρωθυπουργός των υποκλοπών, της εκτροπής και της συγκάλυψης οφείλει να παραιτηθεί» δήλωσε μετά τη   συνάντησή  του με την  ΠτΔ  ...

 «Ο πρωθυπουργός των υποκλοπών, της εκτροπής και της συγκάλυψης οφείλει να παραιτηθεί» δήλωσε μετά τη συνάντησή του με την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο ίδιος πρόσθεσε ακόμα:

«Επισκέφθηκα την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να εκφράσω τον αποτροπιασμό μου για την κατάφωρη παραβίαση του κράτους δικαίου».

Ακολούθως έκανε λόγο για «δημοκρατική εκτροπή από ρυπαρό και εγκληματικό δίκτυο που λειτουργούσε στο Μέγαρο Μαξίμου και καθοδηγούνταν από τον πρωθυπουργό».

Διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για μυθεύματα ή δημοσιεύματα του Τύπου, αλλά «μιλάμε πλέον με αποδείξεις που συνέλεξε η κατά το Σύνταγμα αρμόδια αρχή η ΑΔΑΕ κατά τον έλεγχο που διενήργησε».

Τα στοιχεία, συνέχισε ο κ. Τσίπρας «επιβεβαίωσαν τους χειρότερους φόβους μας. Η ΕΥΠ που ήταν στην ευθύνη του πρωθυπουργού με το πρόσχημα της εθνικής ασφάλειας παραβίαζε το απόρρητο των επικοινωνιών και υπέκλεπτε τις συνομιλίες πολιτικών, στρατιωτικών, δημοσιογράφων, της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων. Αυτή η δημοκρατική εκτροπή σε μία ευνομούμενη πολιτεία δεν μπορεί να μείνει χωρίς απόδοση ευθυνών. Ο πρωθυπουργός των υποκλοπών, οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του και να παραιτηθεί».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε με ένα «αισιόδοξο μήνυμα» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε λέγοντας ότι «το φως της αλήθειας νίκησε το σκοτάδι της συγκάλυψης».

Πηγή: ΕΡΤ

https://www.ertnews.gr/