Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Δήλωση Γιώργου Μπούνου με αφορμή την οδυνηρή απώλεια του Σάκη Σαράντη

 ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΥΝΟΥ Με αφορμή την οδυνηρή απώλεια του Σάκη Σαράντη και με τη διπλή ιδιότητα του πρώην Προέδρου του Ατρομήτου Παναριτίου,...

 ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΥΝΟΥ

Με αφορμή την οδυνηρή απώλεια του Σάκη Σαράντη και με τη διπλή ιδιότητα του πρώην Προέδρου του Ατρομήτου Παναριτίου, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο εκλιπών, αλλά και της στενής συγγενικής μας σχέσης, θα ήθελα να παρακαλέσω να σταματήσει η προκλητικά νωρίς έναρξη οποιασδήποτε δημόσιας συζήτησης περί ευθυνών και παραλείψεων οι οποίες πιθανόν να έχουν σχέση με την τραγική κατάληξη του συμβάντος.

  Ο σεβασμός προς τον νεκρό και προς το πένθος της οικογένειας, αποτελούσε από τα πανάρχαια χρόνια δείγμα του Πολιτισμού μας. Ας μας επιτραπεί να θρηνήσουμε πρώτα και σε εύλογο χρόνο, όλοι θα έχουμε τη δυνατότητα να εκφράσουμε την άποψή μας αλλά και να αναλάβουμε ή να καταλογίσουμε ευθύνες.

  Οι παθογένειες του αθλητικού –και όχι μόνο- χώρου, δεν μπορεί να τίθενται σε πρώτη μοίρα, πριν ακόμη τελειώσει η τελετή της ταφής. Πολιτικές επιδιώξεις, μικροπολιτικές αντιπαραθέσεις και κυρίως ή εξοργιστική αποποίηση ευθυνών από συγκεκριμένους, μόνο αλγεινή εντύπωση προκαλούν.

Ευθύνες έχουμε όλοι.

  Επιτέλους, σταματήστε.!

        ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΝΟΣ