Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Διομήδης Άργους - Ολυμπιακός, το Σάββατο 28/1/2023

Διομήδης Άργους- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή Σάββατο 28/1/2023, ώρα 18.00 (κεκλεισμένων των θυρών) Επιστροφή στη αγωνιστική δράση για τους Λ...


Διομήδης Άργους- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή Σάββατο 28/1/2023, ώρα 18.00 (κεκλεισμένων των θυρών)

Επιστροφή στη αγωνιστική δράση για τους Λύκους, μετά από έναμισι σχεδόν μήνα, με ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι με την ομάδα του Ολυμπιακού. Η ομάδα όλο αυτό το διάστημα δούλεψε εντατικά, προκειμένου να είναι έτοιμη για την επανέναρξη των υποχρεώσεων της. Δυστυχώς αύριο θα στερηθούν τη βοήθεια των φιλάθλων μας, μιας και ο αγώνας θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, αλλά είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις. Αυτό μας τόνισε και ο Χρήστος Τσιγαρίδας στις δηλώσεις του:

«Επιστροφή στο πρωτάθλημα με ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος προέρχεται από δύο πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια στα οποία πάλεψε μέχρι το τέλος για την νίκη. Η ομάδα μου παρ όλο το μεγάλο διάστημα που απέχουμε από την αγωνιστική δράση έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάρουμε ό,τι μας αξίζει. Θα θέλαμε να έχουμε και τον κόσμο μας στο πλευρό μας, αλλά μας γεμίζει με θετική ενέργεια η σκέψη τους και οι ευχές τους.

Καλή μας αρχή στο 2023!»

ΥΓ. Η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς των Ακαδημιών, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2023 στον εντός έδρας αγώνα με το Ζαφειράκη Νάουσας, ώστε να έχουν και οι φίλαθλοι την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν από κοντά.