Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Φείδων Άργους πήρε το ντέρμπι 3-1 τα Γιάννενα

Ακόμα μια νίκη για τον Φείδωνα με 1-3 στην έδρα του Γ.Π.Ο. Γιάννενα. Η ομάδα μας ταξίδεψε στα Γιάννενα, για ένα παιχνίδι απέναντι σε μια εξί...


Ακόμα μια νίκη για τον Φείδωνα με 1-3 στην έδρα του Γ.Π.Ο. Γιάννενα. Η ομάδα μας ταξίδεψε στα Γιάννενα, για ένα παιχνίδι απέναντι σε μια εξίσου νεανική ομάδα με την οποία μοιραζόταν την κορυφή του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής Κατηγορίας του Πρωταθλήματος Γυναικών. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν αμφίρροπο, με τον Φείδωνα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις γηπεδούχες να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες στις αντεπιθέσεις.

Το σκορ άνοιξε ο Φείδων στο 20’ με την Γκότση έπειτα από εκτέλεση κόρνερ της Τριανταφύλλου. Η ομάδα των Ιωαννίνων στη συνέχεια αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 27’ με κεφαλιά της Κολεμπα από κόρνερ. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 1-2 μετά από όμορφο συνδυασμό και εύστοχο τελείωμα της Πάστρα στο 43’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φείδων κυριάρχησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες, καθώς βρήκε απέναντί του μια εξαιρετική τερματοφύλακα, την Χατζηλαζάρου, που έκανε σωτήριες επεμβάσεις, με αποκορύφωμα μια τριπλή απόκρουση σε διαδοχικά τετ-α-τετ. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε η Γκότση μετά από υπέροχη προσπάθεια που ξεκίνησε πίσω από το κέντρο.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στις παίκτριες και των δύο ομάδων για το εξαιρετικό ποδοσφαιρικό θέαμα που παρουσίασαν, καθώς και για το ήθος και τη συμπεριφορά που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Επίσης, η οικογένεια του ΦΕΙΔΩΝΑ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τη διοίκηση του Γ.Π.Ο. Γιάννενα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο, κο Κωνσταντίνο Παύλου, για την άψογη φιλοξενία και να ευχηθεί καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ του Σαββάτου, στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας μας, είχαμε την τύχη να μας επισκεφθεί ο κος Θανάσης Στάικος, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του ΠΑΣ Γιάννενα. Ο κύριος Στάικος, που κατάγεται από την Αργολίδα, μίλησε στα κορίτσια και έδωσε χρήσιμες συμβουλές για την αθλητική και την εξωαγωνιστική ζωή τους.

Φείδων (Τότσικας): Μούγιου Μ.-Σ., Κουκουμάνου (Αναστασοπούλου), Βαλκάνη, Γκότση, Ξηνταροπούλου, Αρέστη (Βλάχου), Μούγιου Μ.-Λ., Τριανταφύλλου, Πάστρα, Γαλάνη, Παραλυκούδη (Τάτα)