Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

5ος Διαγωνισμός Μαθηματικών ικανοτήτων «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ»

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο νέος πρωτότυπος Πανελλήνιος Μαθηματικός Διαγωνισμός Μαθηματικών ικανοτήτων «Πυθαγ...

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο νέος πρωτότυπος Πανελλήνιος Μαθηματικός Διαγωνισμός Μαθηματικών ικανοτήτων «Πυθαγόρας» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρόνια στις 11 Μαρτίου  2023. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στον χώρο που επιλέγει ο ίδιος ο μαθητής/τρια ( στην οικία του/της ή όπου άλλου επιλέξει).

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές από την Β´ τάξη του Δημοτικού έως και την Γ´ Γυμνασίου.
Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η συνδρομή των μαθητών στο περιοδικό «Πυθαγόρας».  
Η εγγραφή γίνεται στη γραμματεία του σχολείου μας με την συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής από τον γονέα/κηδεμόνα και την εξόφληση της συνδρομής στο περιοδικό , με το ποσό των 10€.

Το ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή των προηγούμενων διαγωνισμών, θα αποτελέσει εξεταστικό κέντρο και αυτή την χρονιά (συγκέντρωση αιτήσεων και συνδρομών).

Σας ενημερώνουμε ότι και φέτος θα πραγματοποιηθούν  μαθήματα προετοιμασίας για το διαγωνισμό.

Φέτος τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του σχολείου μας το Σάββατο 4 Μαρτίου. Για τις ώρες των μαθημάτων ανά τάξη θα ενημερωθείτε εγκαίρως μετά τα μέσα Φεβρουαρίου.

Πληροφορίες για τον διαγωνισμό θα βρείτε:
Στην ιστοσελίδα: http://new-school.gr/index.php/nea/136-pythagoras-2023

 Στην Γραμματεία του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ στο τηλέφωνο 27510-62720-1