Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η ΑΕ Ερμιονίδας κληρώθηκε με το Φοίνικα Νέας Επιδαύρου στους «8» του Κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας

  Την ομάδα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, που είναι η κάτοχος του θεσμού, θα αντιμετωπίσει η ΑΕ Ερμιονίδας στη φάση των «8»  του Κυπέλλου ΕΠΣ ...

 Την ομάδα του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, που είναι η κάτοχος του θεσμού, θα αντιμετωπίσει η ΑΕ Ερμιονίδας στη φάση των «8» του Κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας, μετά την κλήρωση – συμμετείχαν έξι ομάδες – της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης, που έγινε τη Δευτέρα (09/01). Εάν η ομάδα μας προκριθεί, θα παίξει στους «4» (διπλοί αγώνες) απέναντι στην Κορωνίδα Κοιλάδας, η οποία πέρασε στα ημιτελικά άνευ αγώνα.

Πιο αναλυτικά, η κλήρωση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΠΣ Αργολίδας και βγήκαν τα εξής ζευγάρια για την προημιτελική φάση:

1: ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ – ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ
2: ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ – ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Πέρασαν άνευ αγώνα στην επόμενη φάση οι ομάδες του ΑΠΟ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ και ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ.

Όπως έγινε γνωστό, για τη φάση των ημιτελικών (διπλοί αγώνες), μετά από κλήρωση, θα είναι ως εξής:

1: Ο νικητής του αγώνα ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ – ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ θα αγωνιστεί με τον ΑΠΟ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ
2: Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ θα αγωνιστεί με το νικητή του ζευγαριού ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ – ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕ Ερμιονίδας πέρασε στα προημιτελικά από τον 1ο όμιλο, σημειώνοντας δυο εκτός έδρας προκρίσεις, απέναντι στον Ποσειδώνα Πόρου (0-3 α.α.) και στον Ποσειδώνα Διδύμων (1-4).

Ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου μετέχει και αυτός στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας, όντας στην 11η θέση (1-4-3/11-13). Στο Κύπελλο της ΕΣΠ Αργολίδας πέρασε στους «8» από τον 3ο όμιλο, αποκλείοντας, εκτός έδρας, τον Εθνικό Τολού (0-8) και τον Ατρόμητο Παναριτίου Ναυπλίου (1-3).

https://www.ermionidafc.gr/