Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το Σάββατο και ταξίδεψε στην Κω για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ

  Με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (21/01) στο γήπεδο της Ερμιόνης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕ Ερμιονίδας για το εκτός έδρας  παιχνί...

 Με προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (21/01) στο γήπεδο της Ερμιόνης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕ Ερμιονίδας για το εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος, την Κυριακή (22/01, 15:00), απέναντι στον ΑΟ Πυλίου Κω, για την 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα μας θέλει να συνεχίζει τα θετικά αποτελέσματα, παίζοντας σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο.

Ο Θοδωρής Γιακαλής υπογράμμισε, εν όψει του κυριακάτικου αγώνα: «Ταξιδεύουμε στην Κω για να αγωνιστούμε απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, που διαθέτει έναν αξιόλογο προπονητή και είναι αήττητη στην έδρα της. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά μας θα μας κάνουν πάλι περίφημους με την απόδοσή τους».

Στην αποστολή, που θα ταξιδέψει στην Κω, βρίσκεται και ο νεοαποκτηθείς Μπέκου Λαμάι. Τιμωρημένος, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, είναι ο Αργύρης Τζιέρης.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνηση ακολούθησε για τα μέλη της αποστολής γεύμα. Στη συνέχεια η ΑΕ Ερμιονίδας αναχώρησε για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Με απογευματινή πτήση η αποστολή θα ταξιδέψει στην Κω, όπου θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του νησιού.

https://www.ermionidafc.gr/