Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου: Ψωνίζουμε στη πόλη μας! Στηρίζουμε την Τοπική Κοινωνία!

Χειμερινές Εκπτώσεις 2023 O Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου ενημερώνει το αγοραστικό κοινό ότι από 9 Ια...



Χειμερινές Εκπτώσεις 2023


O Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου ενημερώνει το αγοραστικό κοινό ότι από 9 Ιανουαρίου έως και 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι χειμερινές εκπτώσεις.

Κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων οι επιχειρήσεις της πόλης μας θα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ ελκυστικές τιμές, με μοναδική εξυπηρέτηση φροντίζοντας να ικανοποιηθούν όλες οι ανάγκες του αγοραστικού κοινού .

Ενημερώνουμε επίσης , ότι την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων όπου φέτος είναι η 15η Ιανουαρίου 2023 τα καταστήματα μπορούν να είναι ανοικτά προαιρετικά με ενδεικτικό ωράριο λειτουργίας 11:00πμ – 15:00μμ.

Υπενθυμίζεται ότι Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου , με την απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου και με αριθμό πρακτικού 296 /8-4-2019, προτείνει να παραμένουν ΚΛΕΙΣΤΑ τα Εμπορικά Καταστήματα τις Κυριακές των Τακτικών Εκπτωτικών Περιόδων. Εάν κάποιο κατάστημα επιθυμεί, μπορεί να είναι ανοιχτά , εφ’ όσον ο Νόμος το επιτρέπει.

Στηρίζουμε τα Μαγαζιά μας– Στηρίζουμε τον Τόπο μας, και σας καλούμε να εκμεταλλευτείτε τις μοναδικές τιμές , την άριστη ποιότητα και τις ευκαιρίες των προϊόντων , που διαθέτουν τα καταστήματα μας.

Δεν ξεχνάμε πως τα χρήματα που καταναλώνουμε στις τοπικές μας επιχειρήσεις παραμένουν και «κινούνται» στην πόλη μας!

Ευχόμαστε σε όλους τους εμπόρους και τους καταναλωτές καλές εκπτώσεις, καλές αγορές και καλές δουλειές!!!

Ψωνίζουμε στη πόλη μας ! Στηρίζουμε την Τοπική Κοινωνία!